Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
MMC Malmö AB, känt som Mitsubishi Center och Hyundai Center är ett bilföretag med fina anor som kombinerar det stora företagets resurser med en närhet till kunder och anställda.

MMC Malmö söker nu

Bilförsäljare

Vi söker dig! Du som älskar att sälja bil och som vet vikten av hög servicenivå från början till avslut i säljprocessen.

Förutom att du älskar bilar tycker du även om att möta människor. Din sociala förmåga är mycket viktig. Du arbetar kanske redan idag som bilsäljare och vill av någon anledning finna nya utmaningar eller så arbetar du med annan typ av försäljning men har ett brinnande intresse för bilar.

Du servar kunderna genom hela försäljningsprocessen, från början till slut. Utöver din dokumenterade säljerfarenhet av produktförsäljning lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du som söker har B-körkort samt goda datorkunskaper. Du har också lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Nyfiken och intresserad? Då vill vi gärna att just du söker den här tjänsten.

Du kommer till ett mycket trevligt företag där vi är övertygade om att du kommer att stortrivas. MMC vet att deras personal är mycket viktigt för dem. Du kommer att få många trevliga kollegor att ha kul på jobbet med.

I rekryteringsprocessen samarbetar vi med Profondo Rekrytering.

Urvalet sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så fort som möjligt. Ansökan skickar du till kontakt@profondorekrytering.se, Märk din ansökan "Säljare MMC".
Profondo Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren