Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
02 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare till Skåne

Vi söker dig som vill arbeta med högkvalitativa produkter tillsammans med trevliga kunder. Hos oss på Dustcontrol kan du stå för produkterna och känna yrkesstolthet som säljare. Du kanske är hantverkare idag med en tydlig säljådra, då kan denna tjänst vara något för dig. Som säljare blir din främsta uppgift att på ett kreativt och framgångsrikt sätt bearbeta och utveckla långsiktiga affärsrelationer med både befintliga och nya kunder i södra Sverige. Tjänsten innebär eget ansvar och självständigt arbete. Rollen som säljare kräver ett inre driv och en vilja att skapa goda resultat. 

Vi erbjuder
Dustcontrol erbjuder ett flexibelt arbete med en marknadsmässig grundlön, bonus och tjänstebil. Du utgår hemifrån och träffar dina kollegor på våra trevliga träffar under året. Du kommer även att delta på mässor som sker några gånger per år.

Vad har Christian Tello, KAM och Team Leader Construction, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag har jobbat på Dustcontrol i 14 år med allt från produktion till kundservice, och idag som KAM och Team Leader. Dustcontrol är en generös arbetsgivare som värnar om sina anställda och deras trivsel. Många i personalstyrkan har varit anställda länge, och vissa har återvänt efter att ha prövat andra jobb. Företagets VD är känd för sin lyhördhet och prestigelöshet, och hon sätter stort värde på att lyssna på kunderna vilket rinner ner längst hela företaget.

Mina förhoppningar på min blivande kollega är att få in en person med bra energi och en stark vilja att lära sig. Jag hoppas att det är någon prestigelös som är lätt att samarbeta med och är en genuin teamplayer."

Arbetsuppgifter
I din roll som säljare ansvarar du för att befintliga och nya kunders behov och förväntningar möts. Du driver affären från första kontakt till avslut samt håller dig uppdaterad och analyserar marknaden. Som säljare har du budgetansvar för ditt distrikt som sträcker sig från Falkenberg till Oskarshamn och söderut. Dina kunder är byggföretag, uthyrningsfirmor, saneringsfirmor, golvslipare etc. I din roll som säljare utbildar du dina kunder i vårt sortiment och är med vid deras lokala event. Ca 30 övernattningar förekommer i tjänsten på ett år.

Din profil
Till rollen som säljare söker vi dig som är målinriktad, utåtriktad och drivs av att göra affärer. Du är socialt begåvad och inger förtroende inom alla led för att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du är lösningsorienterad och har en förmåga att självständigt organisera ditt arbete. Vi lägger stor vikt på din personlighet. 

Kvalifikationer

  • Sälj- eller serviceerfarenhet från byggindustrin alternativt närliggande bransch
  • Trygg i att hålla presentationer och utbildningar inför små och stora grupper
  • Tekniskt intresse kombinerad med en utpräglad kommersiell ådra
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Robin Ring, 036-3363461, och Victor Gustafsson, 036-3363462.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Dustcontrol AB utvecklar, tillverkar och marknadsför mobila stoftavskiljare samt kompletta system för punktutsugning till industrin. Företaget grundades 1972 och har idag 150 anställda och koncernen omsätter ca 300 MSEK. Företagets affärsidé är att tillgodose kundernas behov av renare och effektivare produktion och mer hälsosam arbetsmiljö genom att utveckla, tillverka och erbjuda sugsystem för damm, rök och spån. Dustcontrol bedriver internationell verksamhet i form av egna dotterbolag i USA, Tyskland, Finland, Österrike och England samt har återförsäljare på ytterligare 30 marknader.

Besök vår hemsida www.dustcontrol.se för mer info.

Dustcontrol AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juli 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup