Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Vaktmästare till Malmö Idrottsgrundskola

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Nu har du chansen att bli en del av Malmö Idrottsgrundskola spännande och roliga verksamhet! Nu söker vi dig som är vaktmästare med IT-kompetens som trivs med en varierad arbetsdag. Ditt uppdrag som vaktmästare hos oss består huvudsakligen i att sköta, reparera och underhålla olika verksamhetsytor, inomhus såväl som utomhus. Arbetsuppgifterna består även bl a av att reparera och montera, sköta larm- och nyckelhantering, skåpshantering, göra felanmälningar och följa upp dessa, inreda och iordningsställa lokaler, sköta inventering, göra beställningar till verksamheten samt vara kravställare gällande städning.

Vi söker någon som även kan praktiskt hanterar skolans skrivare, projektorer och datorer. Underhåll och installation av konferensutrustning och hårdvara samt service till skolans medarbetare och elever gällande datorer och IT-hjälpmedel ingår. I rollen kommer du vara behjälplig i ärenden gällande fastighet och skolgård. Du ingår i Brandskyddsorganisationen där du utför kontroller och uppdatera SBA-Digital (Systematiskt brandskydd). Tjänsten innebär mycket kontakt med leverantörer, andra förvaltningar, personal, elever och vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Du som söker har en yrkestekniskt inriktad gymnasieutbildning bakom dig. Det är meriterande om du har någon utbildning inom IT och tidigare erfarenhet av att praktiskt jobba med IT-utrustning. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att samarbeta med fritidsförvaltningen samt om du har B-körkort.

Du behärskar svenska i tal och skrift. Rollen som vaktmästare ställer krav på att du är en självgående och samarbetsvillig person, samt att du tar initiativ och är lösningsfokuserad. Du trivs med att vara spindeln i nätet och att omges av elever och personal. Vidare är du ansvarsfull, lyhörd och lösningsfokuserad.

Om arbetsplatsen

Malmö idrottsgrundskola är en unik skola belägen på Stadionområdet i Malmö. Skolan stod klar år 2022 och vi finns nu i fina nybyggda lokaler. Vi erbjuder lovande ungdomar att varva sin skolutbildning med en satsning på sin idrott. I nuläget är sexton olika idrotter representerade på skolan och alla elever blir antagna genom antagningstester. Totalt på skolan går ca 500 elever i sex paralleller i åk 7-9. Vår vision är en skola som ger varje elev ett nu och en framtid med god hälsa och stora valmöjligheter.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6500 medarbetare och 36000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 
Tillträde: 2024-08-05

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/. Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg – Belastningsregistret. 

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren