Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

El Sistema söker sång/kör- eller rytmiklärare!

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vi söker nu driven lärare till ett vikariat på Malmö Kulturskola, som en del av vårt spännande arbete El Sistema. Konceptet bygger på gruppundervisning där musik och kultur används som verktyg för social och mänsklig utveckling för barn och unga. 

Arbetet innebär undervisning i kör, sång, rytmik och eventuellt inom annat instrument/konstform, tillsammans med andra lärare i teamet. Målgruppen är barn som går på grundskolan och undervisningen sker dels under skoltid, dels på elevernas fria tid. Vi gör också familjeträffar och andra event/föreställningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en sång/kör/rytmikärarutbildning från musikhögskola eller pedagogisk/konstnärlig utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Det är meriterande om du kan undervisa eller har kunskap i Bi-instrument, gärna piano eller gitarr samt om du har erfarenhet av att arbeta inom Kulturskola, El Sistema eller grundskola. Det är även önskvärt om du har erfarenhet av att arbeta med barns inflytande och rättigheter, men även erfarenhet av att leda grupper i större musikaliska sammanhang. 

Du ska behärska svenska språket i tal och skrift. Det är meriterande om du även behärskar något av Malmös andra stora språk.

Personen vi söker ska ha ett eget driv men samtidigt vara en fungerande lagspelare. Du ska vara van vid, och trivas med, att hantera barn i grupper av olika storlekar. Du är relationsskapande, underhåller relationer och har en stor empatisk förmåga.

Om arbetsplatsen

Malmö Kulturskola är en del av kulturförvaltningen i Malmö stad och en av landets största kulturskolor med en pedagogisk verksamhet som når över 5 000 barn och ungdomar. Kulturskolan erbjuder kurser i animation, bild & form, dans, musik, serieteckning och teater, och har sitt centrum i Kulturhuset Mazetti, mitt i Malmö. Vi som arbetar på Malmö Kulturskola har som mål att ge Malmös barn och unga undervisning av god kvalitet som är tillgänglig oavsett var i Malmö en bor och vilken bakgrund en har. Vi arbetar målmedvetet för att etablera vår verksamhet i alla stadsdelar.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb 

Information om tjänsten

Anställningsform: Vikariat (Ferietjänst)
Omfattning: 60%
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2024-08-12 t.o.m 2025-06-18

Dagtid, kvällstid och viss helgtjänstgöring förekommer.

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren