Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Lernia söker en svetsare till spännande uppdrag!

Publiceringsdatum
10 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en självgående och engagerad person med stort svetsintresse? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som svetsare något för dig! Uppdraget är hos en spännande industrikoncern, belägen strax utanför Malmö. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att arbeta på ett välkänt och globalt företag!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär framför allt slipning och svetsning av gjutgods, där du även kommer bygga detaljer efter ritning. Svetsmetoder som används är MMA och MIG/MAG. Truck- och traverskörning ingår dagligen i arbetet. Vår kund sätter säkerheten främst och arbetar aktivt med ständiga förbättringar och Lean Production.

Vem söker vi?

Vi behöver dig som gärna jobbar med kroppen och trivs med ett arbete som är fysiskt krävande. Dessutom är du ihärdig och tålmodig. Vi värdesätter personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, flexibilitet, punktlighet och ansvarstagande. Du har lätt att lära dig nya moment som arbetet kräver. Arbetet kan ibland vara stressigt och därför är det bra om du har vana av att jobba i ett högt tempo. Vi söker dig som gärna utmanas av och vill jobba i en tuff men häftig miljö där god fysik är en förutsättning.

För tjänsten krävs att du
  • har svetsutbildning eller erfarenhet av svetsning
  • behärskar svenska i tal och skrift
  • har god fysik
  • kan arbeta 4-skift
Det är dessutom meriterande om du
  • haft en fysiskt krävande jobb
  • har traverskort
  • har truckkort
  • har B-körkort
Anställningsform/omfattning/tillträde

Anställningen är på heltid, 4-skift.
Anställningen är en visstidsanställning på 6 månader med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Tillträde till tjänsten är omgående/enligt överenskommelse.
Du gör din ansökan på www.lernia.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vid frågor kontakta Hanna Åkesson: 0722-541139 eller Susanne Moe: 0722541154.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.