Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

CNC-operatörer sökes till uppdrag i Malmöområdet

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Just nu söker vi på Lernia erfarna och engagerade CNC-operatörer för uppdrag hos en kund i Malmöområdet. Kunden erbjuder ett utvecklande och varierande arbete. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Att vara konsult hos oss på Lernia är roligt och utvecklande! I detta uppdrag kommer du främst att arbeta med CNC-styrda maskiner och bearbeta stora detaljer i Siemens styrsystem. Det blir din uppgift att rigga maskinen, gör vissa inställningar samt kontrollera att den färdigställda detaljen lever upp till kundens kvalitetskrav. Du kommer arbeta med ständiga förbättringar och vara delaktig i avdelningens utveckling.

Din profil
  • För detta uppdrag krävs att du har en utbildning inom CNC-området samt några års erfarenhet av maskinabearbetning.
  • Dina kunskaper i ritningsläsning är goda, och du kan hantera olika typer av mätinstrument.
  • Truck-och traverskort är meriterande.
  • För att vara aktuell för tjänsten krävs att du kan arbeta skift, även vissa helger.
Personliga egenskaper
  • Vi ser att du som söker är nyfiken, driven och engagerad.
  • Säkerheten är alltid din högsta prioritet.
  • Vidare är din samarbetsförmåga god, du är noggrann och ordningsam.
  • Då kunden prioriterar säkerheten högt är det också av stor vikt att du har god kommunikationsförmåga på svenska.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Inledningsvis 6 månaders visstidsanställning. Därefter finns mycket goda möjligheter till tillsvidareanställning. Kontinuerligt 2-skift samt 4-skift. Du blir anställd hos Lernia men spenderar dina arbetsdagar hos vår kund i Malmöområdet.

Tillträdesdag

Omgående, enligt överenskommelse

Information

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Sök därför redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via www.lernia.se. Vid övriga frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Åkesson på 072-254 11 39 eller Susanne Moe på 072-254 11 54.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 juni 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.