Hoppa till innehåll
JS Sverige AB logotyp

Account Manager med vinnarskalle!

Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en skicklig säljare, som alltid är på jakt efter nya potentiella kunder? Älskar du att göra affärer och vill bygga upp din egen B2B-pipeline? Vill du vara en del av en trygg och expansiv verksamhet?

I så fall är det dig vi söker!

Vad innebär jobbet?
JS Sverige genomgår just nu en spännande utvecklingsresa med tillväxtfokuserade ägare, som inkluderar lanseringen av nya produkter samt uppdateringar och förbättringar av befintliga produkter. Vårt fokus framåt är att öka våra kunders synligheten i sociala medier, vilket genererar ett mervärde för både annonsörer och slutkunder. Under året lanserar vi ProWeb som är vårt senaste tillskott i produktutbudet. ProWeb erbjuder våra kunder professionell och betydande närvaro online och stärker vår fortsatta tillväxt.

Som Account Manager är det ditt ansvar att boka kvalitativa möten. Inför varje möte har du gjort en grundlig egen research och använder även våra många referensprojekt. Via vår kunddatabas får du i uppdrag att screena och bygga upp din egen B2B-pipeline.

Du kommer dagligen att vara i dialog med beslutsfattare i det svenska näringslivet, från såväl privat som offentlig sektor. Dialogen från kund till kund varierar givetvis mycket, men den röda tråden i alla samtal är att du snabbt och professionellt ska leverera ett budskap på telefon, på ett sätt som väcker intresse och nyfikenhet.

Under en vanlig dag lyfter du luren ca 100 gånger och har som mål att boka 8 möten i månaden, varav 4 ska resultera i ett projekt. Du ingår i ett försäljningsteam, med ansvar för dina egna företagskunder och din egen budget. Inom 4 - 6 månader förväntar vi oss att du tar nästa steg och som Key Account Manager avhåller dina egna möten via Microsoft Teams, med starkt stöd av våra interna verktyg.

Vad erbjuder vi dig?
  • Goda karriärmöjligheter som Buddy, Key Account Manager, Team Leader och Sales Manager
  • En attraktiv lön i form av fast grundlön plus bonus och provision utan tak
  • Daglig sparring och kontinuerlig träning med kollegor
  • En dynamisk och utvecklade arbetsmiljö, i vackra och energigivande lokaler högst upp i Nordea-huset, där alla strävar efter att leverera sitt bästa
Vi förväntar oss att du
  • har några års erfarenhet av försäljning på telefon
  • är målmedveten och drivs av att uppnå resultat
  • är självständig, utåtriktad och tar ansvar för din egen insats
  • talar och skriver flytande affärssvenska och behärskar engelska
Vi kallar löpande till intervjuer och vill snarast möjligt tillsätta tjänsten. Sök därför hellre i dag än i morgon!

Frågor?
Är du nyfiken på hur det är att jobba på JS Sverige? Eller har du en specifik fråga om en tjänst? Du är alltid välkommen att kontakta oss. Vi svarar gärna på dina frågor!

Lars H. Knudsen
Verkställande Direktör & Country Manager
Kontakta mig på karriar@jssverige.se
JS Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JS Sverige är en av hörnstenarna i den internationella marknadsförings- och mediekoncernen JS World Media. JS Sverige grundades i Malmö 1996 och idag är vi 60 kompetenta kollegor som arbetar över hela Sverige. Målet är att våra produkter, tjänster och prestationer ska skapa mervärde för våra kunder och annonsörer i Sverige.

JS World Media-koncernen består som helhet av 500 mycket kompetenta kollegor som arbetar i nio länder runt om i Europa. Varje år hjälper vi över 30 000 privata företag, offentliga kunder och organisationer - samt deras leverantörer och affärspartners - med skräddarsydda kommunikationspaket. Paketen innehåller rätt blandning av innehåll och media, såsom film, video, webb och interaktiva och tryckta broschyrer.