Hoppa till innehåll
Femtorp AB logotyp

Försäljningschef

Sista ansökningsdag
06 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Operativ försäljningschef till Malmö

Drivs du av att göra affärer och motiveras du av att coacha dina medarbetare till framgång? Nu har du möjligheten att växa tillsammans med oss på Femtorp och få en viktig och central roll som försäljningschef i företaget. 

Om tjänsten
Som försäljningschef hos oss har du en central och strategisk position inom Femtorps organisation, där huvuddelen av dina ansvarsområden kretsar kring att utveckla och leda våran säljorganisation, som för närvarande består av ett team på 5 dedikerade säljare. Du arbetar samtidigt operativt med egen försäljning. Genom att skapa och upprätthålla en tydlig struktur och en stark företagskultur förväntar vi oss att du som försäljningschef ska driva och vidareutveckla vår försäljningsstrategi. Målet är att du genom ditt ledarskap och din expertis ska bidra till företagets långsiktiga tillväxt och framgång.  

Vad har Håkan Olsson, VD, att säga om tjänsten och företaget?

"Du kommer att arbeta i ett medelstort affärs - och entreprenaddrivet företag där passion, inlevelse och tydlig struktur är nyckelord, ger vi dig som är intresserad av vår tillväxtresa oändliga möjligheter. ”Din söta leverantör” har en stark position inom våra segment och du får vara med att utveckla samt leda arbetet och säljteamet mot nya framgångar."

Din profil
För att lyckas i rollen som försäljningschef har du god kunskap och erfarenhet av att driva säljprocesser och utveckla en säljavdelning mot uppsatta mål. Du har dokumenterad erfarenhet av försäljning, främst mot B2B och bra kännedom om branschen/marknaden. Du har erfarenhet av att leda, motivera och utveckla andra människor samtidigt som du är en inspirationskälla för dina medarbetare. 

Ditt ledarskap skall genom styrning, stöttning och aktivt ledarskap säkerställa att alla i teamet utvecklas och bidrar till sina och organisationens mål. Du måste gilla att arbeta i en mindre organisation som idag är ägarledd och ha en god känsla för entreprenörskap.

För rollen som försäljningschef söker vi dig som har: 

  • Flera års erfarenhet av försäljning i en ledande roll
  • Dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt utveckla och leda ett försäljningsteam och nå uppsatta mål
  • Vana vid att arbeta operativt med försäljning och egen kundportfölj
  • Stark affärsförståelse och förmåga att utveckla och genomföra strategiska planer
  • Utmärkta kommunikations- och förhandlingsfärdigheter
  • Förmåga att bygga och underhålla långsiktiga kundrelationer
  • Relevant utbildning inom försäljning, marknadsföring eller företagsekonomi är meriterande
  • Erfarenhet av liknande bransch är en stor fördel
  • Du måste gilla att arbeta i en mindre ägarledd organisation och ha en god känsla för entreprenörskap

Du bör utgå från Malmö med omnejd.

Vi erbjuder
En dynamisk och utmanande arbetsmiljö i ett företag med stark tillväxt där du har möjlighet att vara med och forma företagets framtida framgångar. Du erbjuds en konkurrenskraftig lön och förmåner. Det finns stora möjligheter till personlig utveckling och karriärsutveckling.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Victor Gustafsson, 036-3363462 och Marie Gummerus, 08-51481642.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Femtorp är specialister på söta livsmedel, desserter och ingredienser i premium segmentet, med 30 års erfarenhet i branschen. I vår produktportfölj hittar du allt från högkvalitativ choklad och marsipan, till smaksättare, färdiga praliner och bakmixers från välrenommerade märken som Cacao Barry, Chocovic, Dawn Foods, PCB Creations, Prova Gourmet och Lubeca Marsipan.

Vi jobbar i två olika affärsområden Foodservice & Bakery och Food Ingredients, där våra kunder finns inom bageri, konditori, restaurang och storkök samt inom livsmedelsindustrin. Vi samarbetar även med flera av de större livsmedelsgrossisterna i landet som distribuerar våra produkter. Femtorp är ett av de ledande företagen inom branschen, med en stark position på marknaden och ett engagerat team som strävar efter att leverera förstklassiga produkter till våra kunder.  

Femtorp AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup