Hoppa till innehåll
Smurfit Westrock AB logotyp

Account Manager

Sista ansökningsdag
27 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Account Manager till Eslöv

Då vår medarbetare har gått vidare till en annan tjänst inom bolaget söker vi nu en Account Manager.

Smurfitwestrock i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solidpapp. Smurfitwestrock Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 700 anställda på 11 olika enheter.

Om tjänsten
Vill du arbeta i en utvecklande roll, driva försäljning mot stora och medelstora kunder med nationella och globala avtal? Som Account Manager på Smurfitwestrock utvecklar du med kunskap, insikter och expertis marknadsledande förpackningslösningar till kunder från olika branscher i en internationell miljö.

Genom att arbeta nära våra kunder skapar du som Account Manager nya affärsmöjligheter och hjälper befintliga och nya kunder till ett lönsammare affärsupplägg. Vi som bolag drivs av och tror på relationer med våra kunder. Dessa relationer bygger vi genom frekventa kundbesök och snabb uppföljning. I rollen samarbetar du med och stöttas av företagets alla olika avdelningar såsom utveckling, tillverkning, logistik, ekonomi och företagsledning.  

Vad har Richard Evans Försäljningschef, att säga om tjänsten och företaget?  

Fördelarna med att arbeta här är hur du jobbar hos en marknadsledare inom förpackningsindustrin i Sverige. Detta ger trygghet och ökar möjligheter för investeringar mm. Vi har långsiktiga kunder, oftast med långa avtal, vilket ger en trygghet i vardagen.

Du jobbar även i ett moget team som kommer att stödja dig i ditt arbete och en chef som bryr sig om dig. Vi kan erbjuda ett spännande och växlande arbete på ett företag som är mån om sina anställda. 

Din profil
Till rollen som Account Manager söker vi dig som trivs med att ha många kontaktytor då du kommer att samverka med samarbetspartners internt såväl som externt. Det är viktigt att du kan planera din tid för att kunna hantera parallella uppgifter. Du är även trygg i att arbeta självständigt och har vana att driva dig framåt mot tydliga mål och med hög motivation

Vi ser gärna att du har:

  • Erfarenhet av komplex, värdebaserad försäljning B2B, gärna mot tillverkande industri
  • Du är uthållig, strukturerad och har egen drivkraft att lyckas med uppsatta mål
  • Ett stort affärssinne och har lätt att skapa långsiktiga relationer med både kunder och kollegor
  • Du är energisk, engagerad, nyfiken, positiv och entusiastisk
  • Du har god IT-vana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift 
  • Vi strävar efter en jämn könsfördelning, ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Du rapporterar till vår försäljningschef Richard Evans i Eslöv. 

Vi erbjuder
I rollen som Account Manager erbjuder vi dig en spännande roll i ett framgångsrikt bolag där du kan få vara med och påverka och verkligen göra skillnad! Du får ett stimulerande arbete i ett marknadsledande bolag där våra medarbetare är vår största tillgång. Vi satsar mycket på utbildning och utveckling av vår personal på alla nivåer, vilket gör att du kan utvecklas hos oss och du får dessutom förmånen att samarbeta med våra kompetenta och erfarna medarbetare.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson, 031-7045171.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Din framgång är vår framgång. Vi är det ledande företaget i Europa inom tillverkning av wellpappförpackningar, wellpappråvara och ”bag in box”, och vi är den enda pan-amerikanska producenten av wellpappråvara och -förpackningar. Koncernen omsätter över 32 miljarder dollar, vi är över 100 000 anställda och finns i 40 länder på mer än 500 enheter för förpackningar och 62 pappersbruk. Vi erbjuder ett unikt utbud av förpackningslösningar som vi ständigt uppdaterar med våra nya, marknadsledande innovationer. Vår interagerade verksamhet ger oss stora möjligheter - med optimerad pappersdesign, vår service- och logistikkedja och fördelen med att våra enheter får sitt material från våra egna pappersbruk.

Innovation och design: Vår unika strategi att med innovation skapa affärsframgångar, grundar sig på en kombination av vetenskap, erfarenhet, big data och kreativitet med en bredd och ett djup du inte hittar någon annanstans i branschen. Våra team servar inte bara lokala marknader, utan är även kunniga när det gäller globala marknader genom samarbeten och utbyten av kunskap inom hela organisationen. Våra processer, nätverk och verktyg gör att du får tillgång till alla våra innovationer världen över. Vi ger dig oöverträffade valmöjligheter när det gäller nya och innovativa förpackningar. Vi skräddarsyr design för alla produkter och arbetar oförtrutet vidare med att utveckla nya, innovativa konstruktioner i takt med att efterfrågan på förpackningar ökar.

Hållbarhet: Vi sätter högsta tänkbara hållbarhetsmål, och vi når dem. Detta helt enkelt för att vår övertygelse är att om vi tar hand om miljön så tar den hand om oss. Vår integrerade tillverkningskedja gör att vi kan säkerställa att vi arbetar på ett miljömässigt ansvarsfullt och hållbart sätt.

Smurfit Westrock AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup