Hoppa till innehåll
K.W. Bruun Automotive AB logotyp

Network sales manager till K.W. Bruun

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Network sales manager till Citroën Sverige
Citroën etablerades på den svenska marknaden redan tidigt 1900-tal och har sedan dess lanserat flera framgångsrika modeller med fokus på komfort och innovation. I dag står bilmärket för fransk djärvhet och unik design med föraren i fokus. I Sverige är K.W. Bruun Automotive AB generalagent för Citroën sedan 2020. Företaget är en del av K.W. Bruun & CO som är en av Nordens största privatägda bilkoncerner.

Till Citroën Sverige söker vi nu en Network sales manager och vi letar efter dig som är kommersiellt driven och har ett starkt intresse av att utveckla både relationen och försäljningen tillsammans med våra återförsäljare.

Tjänstens ansvarsområden
I rollen som Network sales manager kommer du att arbeta med att supportera och utveckla våra återförsäljare vilket betyder:
 • Följa upp och säkerställa att varje återförsäljare når sina uppsatta mål.
 • Utveckla affären tillsammans med resp. återförsäljare genom coaching, handlingsplaner och dela med sig av best practice.
 • Coacha försäljningschefer och säljare.
 • Utbilda nya försäljningschefer och säljare.
 • Få ut information och budskapen till våra återförsäljare.
 • Planera och genomföra återförsäljare konferenser.
 • Säkerställa att återförsäljarna följer våra standarder.
I ditt team ingår en Retail sales specialist som har ansvaret för de mindre distrikten, denna person säkerställer också att rutiner och processen fungerar som exempelvis bonusutbetalningar och uppföljning av KPI:er per återförsäljare.

Kvalifikationer och krav
 • Dokumenterad branschvana på minst 5 år.
 • Akademisk bakgrund och gedigen erfarenhet inom försäljning och ledarskap.
 • Viktiga egenskaper är att du är självständig, strukturerad, problemlösare, engagerad och positiv samt har en stark drivkraft att utveckla.
 • Vana av att hålla presentationer och utbildningar.
 • Goda kunskaper om bilfinansiering och branschen.
 • Goda Excel kunskaper.
 • B-körkort.
Tjänsten har fast månadslön och tjänstebil ingår. Möjlighet och vilja att resa i tjänsten motsvarande omkring 70 övernattningar per år. Du förväntas besöka återförsäljarna ca 3 dagar per vecka och övriga ca 2 dagar är du stationerad på vårt kontor i Malmö.

Vi erbjuder

Din arbetsplats kommer vara i våra fräscha lokaler på huvudkontoret i Malmö i en öppen kontorsmiljö. Vi har näst intill alla funktioner inhouse, vilket gör att det är en kort väg från tanke till handling. Här kommer du att vara en del av ett ambitiöst team som kännetecknas av engagemang, professionalism, högt tempo och goda utvecklingsmöjligheter. Vår personalkultur kännetecknas av en informell miljö samt att vi har en öppen och ärlig dialog. Dessutom omfattas vi av kollektivavtal och erbjuder andra fina personalförmåner.

Ansökan
Tjänsten har placeringsort Malmö och är en heltidsanställning som vi planerar att tillsätta omgående, därför sker urvalsprocessen löpande och vi ser fram emot din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!
K.W. Bruun Automotive AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S