Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Vi söker en biluthyrare till Ängelholm

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker Biluthyrare till Ängelholm

Börjessons Bil i Ängelholm AB är representant för Europcar biluthyrning. På anläggningen i Ängelholm har vi auktorisation för att ta hand om bilar av varumärkena Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. I Helsingborg är vi auktoriserade för Volkswagen Personbilar, Skoda, SEAT OCH CUPRA. I Klippan auktoriserade för Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera nya kollegor till Biluthyrningen på Europcar.

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är leverans och att klarställa bilar vilket innebär tvätt, städ och skadekontroll av bilarna som hyrs ut.

Arbetets omfattning är heltid. Arbetstiden är schemalagd enligt organisationens öppettider. Helgarbete kan förekomma.

På sikt kan arbetsuppgifter även omfatta utlämning och mottagning av hyrbilar från och till kund. Eventuellt kan vissa administrativa uppgifter komma att ingå.

Personliga egenskaper

Kundservice som ger bästa kundbemötande är ett krav hos oss. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är positiv och är entusiastisk i ditt sätt att vara. Du har en hög servicenivå och kan hantera stress samt vara flexibel när situationen kräver det. Du har en förmåga att prioritera, fatta beslut och van vid att lösa problem som kan uppstå. Du kan såväl arbeta självständigt men även samarbeta bra med kollegor.

Din bakgrund

Avslutad 3 årig gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har 1- 2 års vana av service över disk och telefon. Goda kunskaper i MS office paketet. B-körkort är ett krav och vana av att köra bil.

Ansökan

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta, Robert Svensson via mail på Robert.Svensson.Angelholm@europcar.se.

Välkommen med din ansökan via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com.

Sista ansökningsdatum är 2024-09-30. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.
Börjessons logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955. Verksamheten består av försäljning, service och reparation av nya och begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor, har mer än 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.