Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Office Coordinator på deltid i Malmö

Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Nu söker vi en serviceinriktad och engagerad Office Coordinator till vår kund i Malmö. Som Office Coordinator spelar du en nyckelroll i att skapa en trivsam och välfungerande arbetsplats. Du ansvarar för att koordinera och organisera dagliga kontorsuppgifter, vilket bland annat inkluderar att ta emot besökare, boka mötesrum och sköta posthantering.

Trivsel på kontoret är också en central del av ditt ansvar. Du ser till att fika, födelsedagsfiranden och högtider uppmärksammas på ett trevligt sätt och du arbetar för att skapa en positiv och inbjudande atmosfär för alla medarbetare. Med ett öga för detaljer ser du även till att gemensamma kontorsutrymmen alltid håller hög standard och är representativa.

Utöver detta kommer du dagligen kontrollera att kontorsmaterial och förbrukningsvaror är påfyllda samt sköter felanmälningar. Du hanterar även kontakten med service- och leverantörsföretag för att garantera att kontoret fungerar smidigt och effektivt. Rollen som Office Coordinator innebär en varierad och viktig funktion där ingen dag är den andra lik.

Tjänsten är ett konsultuppdrag via Adecco på deltid med start omgående. Du kommer att arbeta 15-20 timmar per vecka under vardagar på kontoret i Malmö.

Om dig
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och tidigare erfarenhet inom servicearbete. Du utför ditt arbete med hög professionalitet och har en positiv inställning. Vidare besitter du en stark organisationsförmåga och motiveras av att skapa en välfungerande arbetsmiljö för alla. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos många olika spännande företag och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Maja Svensson via maja.svensson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.