Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Global Demand Planner till Tepe i Malmö

Publiceringsdatum
14 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
TePe är på en resa att utveckla deras Sales and Operation process (S&OP) och du kommer att få introducera ett helt nytt arbetssätt för organisationen. Som Global Demand Planner spelar du en central roll i att säkerställa företagets försäljningsprognoser.

I denna roll kommer du att arbeta nära företagets globala försäljningsorganisationer i bolagen spridda över Storbritannien, Tyskland, Holland, Italien, Frankrike, USA och Australien, Danmark, Norge, Finland och Sverige.

Tjänsten som Global Demand Planner är ett konsultuppdrag på sex månader med möjlighet till förlängning. Din placeringsort är i Malmö och möjlighet till hybridarbete finns. Resor i tjänst förekommer.

Om dig
Vi söker dig har minst tre års erfarenhet av Demand planning alternativt stark förståelse för S&OP processen. För att lyckas i rollen krävs det att du är flytande i svenska och engelska då rollen innebär mycket intern kommunikation. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning mot supply chain eller erfareneht av FMCG.

Vi söker en driven och analytisk individ som trivs i en dynamisk miljö och är redo att ta initiativ för att förbättra Tepes processer och effektivitet. Denna roll erbjuder en spännande möjlighet att vara en nyckelspelare i deras tillväxtresa och att påverka företagets framgång. Eftersom S&OP processen konstant kommer att utvecklas bör du vara flexibel och kunna anpassa dig efter nya riktlinjer.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du har följande:

* Stark analytisk förmåga och förmåga att tolka data för att göra precisa prognoser.
* Förmåga att samarbeta med olika avdelningar för att optimera processer och minimera risker.
* Utmärkt kommunikationsförmåga för att effektivt samordna med leverantörer och interna team.

Om TePe
TePe Munhygienprodukter AB är ett internationellt familjeägt företag med huvudkontor i Malmö, Sverige. Baserat på hållbar innovation och en vision om friska leenden för livet, erbjuder TePe ett komplett sortiment av produkter och lösningar för en god munhälsa, utvecklade i samarbete med tandvårdsexpertis. TePes munhälsoprodukter marknadsförs av dotterbolag och distributörer i 80 länder och säljs via tandläkarmottagningar, apotek, e-handel och detaljhandel. TePe grundades 1965 och har idag ca 400 anställda.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om rekryteringen vänligen kontakta ansvarig rekryterare:

Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Demand planner, supply planner, supply chain, industri, logistik, Adecco, Malmö

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.