Hoppa till innehåll

Purchasing Engineer - Packaging

ValueOne rekryterar en erfaren Purchasing Engineer - Packaging åt vår kund BorgWarner i Landskrona. Månar du om hållbarhet? Har du erfarenhet av att utveckla förpackningslösningar och söker en tjänst där du får vara med och påverka både process, produkt och metoder? På BorgWarner erbjuds du en mångfacetterad roll i en miljö präglad av stark teknikutveckling.

BorgWarner är en global ledare inom rena och effektiva tekniklösningar för förbrännings-, hybrid- och elfordon. Vi förbättrar effektiviteten, utsläppen och prestandan för fordon runt om i världen, genom att använda smart vetenskap för att utveckla innovationer för att hantera olika fordonsföreskrifter, konsumenternas krav på biltillverkare.

BorgWarner i Landskrona är en del av DBS (Drivetrain & Battery Systems). Här på plats arbetar cirka 550 personer, varav drygt hälften i vår produktion. BorgWarner drivs av människor som tycker om att utveckla sina färdigheter och har ett ständigt fokus på resultat. Vi är stolta över vårt produktledarskap, traditionen av innovation och vår förmåga att prestera i världsklass. Vi arbetar alltid för att öka potentialen för vårt företag och våra anställda.

Om rollen
I tjänsten som Purchasing Engineer - Packaging förväntas du utveckla, utvärdera och implementera kostnadseffektiva förpackningslösningar för komponenter vid tillverkningsenheten i Landskrona.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Utveckla, förbättra och underhålla förpackningslösningar baserade på produktdesign och ABC-klassificering i syfte att uppnå en kostnadseffektiv och hållbar lösning genom leverantörskedjan.
  • Utvärdera, benchmarka och förhandla fram nuvarande förpackningsleverantörer och upprätthålla en god och professionell leverantörsrelation.
  • Initiera transporttest för att utvärdera förpackningslösningar och transportsätt.
  • Skapa förpackningsinstruktioner och verifiera förpackningslösningar utifrån de krav och riktlinjer som finns tillsammans med kunder, leverantörer och interna intressenter.
Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom förpackningsteknik och förpackningsutveckling, gärna från fordonsindustrin. Du bör även ha kunskaper i logistik, Lean Management, KANBAN och 5S. Kandidatexamen eller liknande utbildning ser vi som ett plus. Vi sätter också stort värde på din tekniska kompetens och om du har erfarenhet av projektarbete. Tjänsten kräver vidare god förhandlingsvana och erfarenhet av kontraktshantering samt mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift. Erfarenhet av att läsa och tolka CAD-ritningar är önskvärt.

Som Purchasing Engineer - Packaging kommer du att ingå i ett sammansvetsat Supply Chain-gäng som präglas av en familjär atmosfär och en god portion humor. I rollen kommer du att ha god användning av din analytiska förmåga, din starka inre drivkraft och goda kommunikativa förmåga. För tjänsten är det också värdefullt med god problemlösningsförmåga. Vidare är det viktigt att du trivs i en organisation med högt tempo som har många kontaktytor och höga krav och förväntningar. Som person är du strukturerad och självgående med stark integritet och förmåga att fatta egna beslut.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Roger Tännström på telefon: 073 504 10 11 alternativt 010 332 29 20.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
ValueOne AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 jan. 2024 (41 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Karlskoga
Ekonomi
Företagslogga

Liknande Jobb

Malmö stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Malmö stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Malmö stad
Transport & Logistik
Företagslogga