Hoppa till innehåll
Setra logotyp

Operatör till Setra Malå

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Operatör till Setra i Malå

Om tjänsten

Setra i Malå söker nu en operatör för ett vikariat på ett år. Ta chansen att arbeta i en modern produktionsmiljö och bidra till vår kunds framgång. Ansök idag och ta steget mot en spännande karriär!

Blandade arbetsuppgifter såsom sågare, kantare, råsortering och ströläggning.

Din profil

Viktigt att du är kommunikativ, har vilja att lära dig och bredda dina kunskaper och har öga för kvalitet. Du ingår i team med blandade nationaliteter med en gemensam mål att driva en effektiv verksamhet. Vi säker dig som är ansvarstagande teamspelare som är lösningsorienterad och bidrar till ett respektfullt och hälsosamt gruppklimat.

Du behöver

- Gymnasieexamen

Meriterande:
  • Tidigare vana från träindustrin/annan
  • Heta arbeten certifikat
  • Arbetslivserfarenhet
Information om anställningen

Direktanställning hos Setra

Uppdragslängd: Vikariat 1 år

Heltid, skiftgång K2

Tillträde så snart som möjligt

Placeringsort: Malå

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret. Vänligen kontakta oss om du har några frågor eller funderingar på bemanning.skelleftea@lernia.se.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Forma framtiden med oss!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Setra logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 april 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Setra är ett av Sveriges ledande träindustriföretag, känt för sin förädling av skogsråvara till högkvalitativa och hållbara produkter. Med fokus på limträ, hyvlat, komponenter och KL-trä, bidrar vi till byggindustrins behov både nationellt och internationellt.