Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Maskinförare till Setra i Malå

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Maskinförare till Setra i Malå

Vill du bli en del av ett ledande företag inom träindustrin? Setra i Malå söker nu maskinförare med erfarenhet och engagemang. Ta chansen att arbeta i en modern produktionsmiljö och bidra till vår kunds framgång. Ansök idag och ta steget mot en spännande karriär!

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som maskinförare och har kunskaper inom området. Du bör ha relevant utbildning och vara väl insatt i säkerhetsföreskrifter och arbetsrutiner. Det är viktigt att du är noggrann, ansvarsfull och har goda kommunikationsförmågor. Även förmågan att arbeta självständigt samt att samarbeta i team är viktiga egenskaper för denna roll hos Setra.

Vi ser gärna att du har
  • Har gymnasieexamen
  • Har B-körkort
  • B1, C2
Meriterande:
  • Har jobbat inom träindustrin
  • Kört traktor
  • C3b
Boende i Malå

Lernia eller Setra hanterar inte boendefrågor men om du vill veta mera om vilka möjligheter till hjälp det finns kring boende för inflyttande så ta kontakt med Malå kommun och gå in och kika på:

https://www.mala.se/bo-bygg-och-miljoe/flytta-till-malaa/

Aleksandra Simanovskaya
Tfn: 0953-140 61
E-post: aleksandra.simanovskaya@mala.se eller inflyttarservice@mala.se

De kan finnas möjlighet att hyra mindre lägenheter i det kommunala bostadsbolaget Malåbostaden. Lägenheterna hyrs ut omöblerade då det är vanlig uthyrningsverksamhet med 3 månaders uppsägningstid. Utbudet varierar men det är generellt mycket prisvärda boenden och aktuellt utbud hittar ni på: Lediga lägenheter - Malåbostaden AB (malabostaden.se)

Är ni intresserade av att hyra så börja med att registrera er på Registrera dig - Malåbostaden AB (malabostaden.se)

Det finns även andra möjligheter till prisvärda boende i stugor, hotell och vandrarhemsstandard. Följ denne länk för mer info och kontakt https://tjamstan.se/boenden/

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret. Vänligen kontakta oss om du har några frågor eller funderingar på bemanning.skelleftea@lernia.se.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Information

Uppdragslängd: sommaruppdrag med chans till förlängning

Placeringsort: Malå

Forma framtiden med oss!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Setra är ett av Sveriges ledande träindustriföretag, känt för sin förädling av skogsråvara till högkvalitativa och hållbara produkter. Med fokus på limträ, hyvlat, komponenter och KL-trä, bidrar vi till byggindustrins behov både nationellt och internationellt.

Som maskinförare kommer du att ansvara för att köra och sköta olika typer av maskiner inom Setra. Du kommer att utföra olika arbetsuppgifter, såsom lastning och lossning av material, underhåll av maskinerna samt följa säkerhetsföreskrifter. Ditt ansvar kommer att vara att säkerställa en effektiv och säker drift av maskinerna för att möta produktionskraven. Du förväntas också rapportera eventuella fel eller brister som kan påverka maskinernas prestanda.