Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Entreprenadingenjör till Peab

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker nu en Entreprenadingenjör till vårt projekt med ny reningsanläggning i Lysekil!

Information om uppdraget:

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger Peab vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Peab engagerar sig i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Peab vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt att du delar Peabs kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos Peab finns stora möjligheter till personlig utveckling!

Peab behöver nu bli fler som stöttar ute i deras projekt och som ny i rollen kommer du får upplärning och handledning av kollegor på plats. För du ska trivas i rollen är det viktigt att du har ett stort intresse för uppgifterna som ingår i tjänsten samt är nyfiken, driven och framåt!

Om tjänsten:

Hos Peab kommer du att ha en varierande vardag med en bredd av arbetsuppgifter där du kommer arbeta i ett tätt samarbete i den egna gruppen och med interna och externa aktörer. Du kommer vara ett stöd ute i projektet för platschef och stödfunktioner när det gäller exempelvis: produktionsplanering, ekonomiuppföljning, projektekonomi, kontraktsadministration, inköp, kalkyl & KMA (kvalitet, miljö, arbetsmiljö)

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd på StudentConsulting och jobbar som konsult på Peab. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta omgående och förväntas pågå minst 1 år. För detta uppdrag söker vi en konsult specifikt till vårt projekt i Lysekil där vi bygger en anläggning för rening av Lakvatten.

Detta söker vi:

Krav:

* Högskole-/universitetsutbildning alt. annan relevant utbildning för tjänsten
* God datorvana
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* B-körkort

Meriterande:

* Erfarenhet av arbete i byggbranschen
* Erfarenhet i en Entreprenadingenjörsroll
* Kunskaper inom entreprenadjuridik, kontraktsadministration, ekonomi, inköp, kalkyl, KMA

Som Entreprenadingenjör är det viktigt att du kan se helheten, gillar problemlösning och är pragmatisk och bra på att jobba mot uppsatta mål. Egenskaper man söker är god förmåga att ta sig an nya uppgifter med lätt för att lära där det krävs att du är strukturerad, bra på att planera och följa upp eget arbete. Vi ser gärna att du är utåtriktad och tycker det är roligt att bygga relationer med alla aktörer i projektet.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Entreprenadingenjör, Bygg, Anläggning, Byggingenjör, Entreprenad

Sökord: Entreprenadingenjör, Bygg, Anläggning, Byggingenjör, Entreprenad
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com