Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Projektingenjör till teknikbolag

Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten:
Vi söker en erfaren Projektingenjör till ett teknikbolag som utvecklar produkter inom ett flertal segment och är verksamma globalt. I denna roll blir du del av ett centralt team som fungerar som en specialist- och projektledningsgrupp mot bolagets olika projekt. Du kommer du att arbeta nära projektledare och ge operativt stöd i projekt med en stor variation uppgifter med tekniken i fokus.

Utöver att självständigt driva dina projekt mot uppsatta delmål och tidplaner arbetar du också hands-on med att anpassa tekniska manualer, justera ritningar i AutoCAD samt ansvara för dokumentation rörande kvalitet. Du kommer att ha stort samarbete med kollegor på andra avdelningar och leverantörer globalt vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga. Projekten pågår vanligtvis i 6 till 12 månader och du blir den som koordinerar möten, tar kontakt med partners för att dela information eller inhämta underlag samt löpande rapporterar om projektets status. Som tidigare nämnt arbetar du nära det egna teamet men också kollegor på R&D, inköp, lokala kontor på global nivå samt med dina leverantörer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Justera ritningar för produktion och installation i AutoCAD
  • Ta fram teknisk dokumentation, manualer och instruktioner
  • Följa upp kvalitet och säkerställa leverans mot kund
  • Säkerställa att projekten håller utsatt tidplan
  • Ha löpande utbyte med inblandade parter i projektet för att lösa problem som uppstår och driva projektet framåt
Vi söker dig som:
  • Har en teknisk eftergymnasial utbildning inom relevant område - maskinteknik, bygg, mekatronik eller elektro
  • Har minst 2 års erfarenhet i rollen som projektingenjör eller motsvarande koordinerande teknisk roll
  • Har goda kunskaper i AutoCAD eller liknande mjukvara
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Talar och skriver flytande svenska samt engelska
Denna roll kräver en stark kommunikativ förmåga och en förmåga att skapa relationer som gynnar samarbetet. Du behöver ha en problemlösande inställning och en stark vilja att driva projektet framåt med alla parters bästa i åtanke. Eftersom projekten sträcker sig över en längre tid är det avgörande att du har en hög personlig struktur och öga för detaljer för att säkerställa att ingenting missas.

Om vår partner
Hos vår partner kommer du att vara en del av ett team om 15 kollegor med en varm och familjär arbetskultur där individen står i fokus. Man har en stor variation vad gäller erfarenhet och spetskompetens i gruppen, där du kan ta rygg på erfarna kollegor och lära dig om denna bransch. Man har ett stort utbyte i samtliga projekt och försöker arbeta två och två. Organisationen växer och utvecklas, vilket innebär att du kommer att ha möjlighet att forma ditt arbete på ett sätt som passar dig bäst och kan hitta framtida karriärvägar.

Om anställningen:
Detta är ett rekryteringsuppdrag där du blir direkt anställd på partnerbolaget. Villkor för anställningen diskuteras er emellan om du blir erbjuden tjänsten.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktperson: Dino Segetalo
  • Lön: Fast månadslön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren