Hoppa till innehåll

SAP-konuslt till vår kund i Lund

Sista ansökningsdag
02 september 2024 (1 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Uppdragsbeskrivning

Vår kund befinner sig för närvarande i en övergång från ECC 6.0 till S4/HANA, och det är därför viktigt att de fortfarande stöder deras nuvarande affärs- och lösningslandskap för att driva verksamheten.

Du kommer i denna roll hantera intressenter och förstå förväntningarna från kundens användare, samtidigt ge goda råd om tekniska lösningar som är ändamålsenliga och som stämmer överens med den framtida globala lösningen.

Arbetsuppgifter:

  • I projektteamet ska du bidra till att designa, utveckla och underhålla deras globala lösning.
  • Komma med förbättringar i deras befintliga system.

Obligatoriska krav:

  • 2-5 års relevant erfarenhet av ECC 6.0, främst inom SAP Project System (PS) och sekundära färdigheter inom Sales & Distribution (SD) implementation.
  • Vi söker allround-experter som har praktisk erfarenhet av att sätta upp hela flödet från projektsälj, försäljningsorder, leverans och fakturering samt integrationer med andra moduler som FI/FICO.
  • Praktisk erfarenhet av fullständiga implementationsprojekt, främst som PS-konsult med sekundära färdigheter inom SD-modulen, särskilt inom variantprissättning.
  • Erfarenhet av S4/HANA.
  • Starka kommunikationsfärdigheter i engelska, både muntligt och skriftligt, är viktiga eftersom arbetet kräver integration med kollegor, användare och affärspartners över hela världen.
  • Kan leda och driva leverans av en IT-lösning eller GAPs för att fånga affärskrav från olika intressenter.
  • Anpassningsförmåga, flexibilitet och förmåga att lära sig snabbt är nyckeln till denna roll, då vi kommer att gå över från vår nuvarande ECC-lösning till S4/HANA under denna period.
  • Förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt och arbeta i en snabb organisation med flera projekt, prioriteringar och aktiviteter parallellt.

Mervärdeskrav:

  • Goda kunskaper i felsökning och grundläggande inom ABAP.
  • Bekant med agil implementationsleverans.

Din ansökan Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Om oss Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se