Hoppa till innehåll
Hydroscand Sverige logotyp

Butikssäljare/slangmontör, Lund

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en teknisk problemlösare som trivs i en serviceroll med mycket kundkontakt? Har du lätt för att bygga relationer och ett sinne för försäljning? Då kan det vara dig vi söker som vår nya butikssäljare/slangmontör i Lund!

Vad innebär tjänsten?

Som butikssäljare/slangmontör jobbar du med personlig försäljning över disk. Ditt jobb blir att på ett professionellt och ödmjukt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är hantering av inkommande förfrågningar, materialanskaffning och orderhantering. Utöver detta ingår hantering av inkommande/avgående gods samt monterings- och produktionsarbete. På sikt kommer du även ha ett extra ansvar för inkommande och avgående gods, boka frakter och hålla koll på restorder.

Vi erbjuder

En rolig och varierande arbetsmiljö med en familjär känsla där vi hjälps åt. Vi på Hydroscand värnar om våra medarbetare och erbjuder både interna och externa utbildningar. Hos oss får du ett arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter, på ett svenskt familjeföretag som är verksamt i 20 länder globalt.

Vem är du?

Du bör ha ett tekniskt intresse, stort engagemang och tidigare erfarenhet av lager samt försäljning. Du behöver även ha datorvana och en känsla för service. Vi ser gärna att du har utbildning/erfarenhet inom fordons-, pneumatik- eller hydraulikteknik.

B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen behöver du en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer till både kunder och medarbetare.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Mattias Persson (platschef) på telefon: 046-124051

Sista ansökningsdag är den 17 juni 2024 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se.
Hydroscand Sverige logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.