Hoppa till innehåll
Hammer & Hanborg Sverige logotyp

Marknadschef till Trivector Traffic

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Marknadschef till Trivector Traffic

Brinner du för marknadsföring och hållbarhet? Vill du vara med och forma framtidens transportsystem? Trivector Traffic söker en Marknadschef som kan driva deras varumärkesarbete och marknadsföring framåt och bidra till en hållbar och effektiv utveckling av transportsystemet för en värld där allas vardag räknas.

Trivector Traffic har en platt organisation som är lätt att verka i. Mångfalden hos dem är stor, med en bredd av personligheter, intressen, akademiska meriter, specifika kompetenser med mera. Det som förenar dem är ett genuint intresse för hållbara transporter samt samhälls- och stadsutveckling. Här råder prestigelös stämning där ett coachande och agilt ledarskap bidrar till att medarbetarna och verksamheten utvecklas.Om rollen som Marknadschef hos Trivector Traffic


I den här rollen som Marknadschef kommer du att spela en nyckelroll i Trivectors marknads- och säljorganisation för att öka medvetenheten om Trivector Traffics varumärke, generera leads och stödja försäljningsinsatserna. Genom att kommunicera varumärket, Trivectors erbjudanden och via externa aktiviteter är ambitionen med rollen att bidra till att önskad branschposition och att uppsatta försäljnings- och tillväxtmål uppnås.

Du kommer att ha en expertroll inom marknadsföring i en miljö där de allra flesta kollegorna är konsulter. Rollen ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD, Lena Smidfelt Rosqvist

Du kommer att:
  • Utveckla och implementera effektiva marknadsföringsstrategier
  • Kommunicera varumärket och företagets erbjudanden externt på ett övertygande sätt
  • Samarbeta med olika funktioner och roller för att förstå och möta organisationens behov inom varumärkesarbete mm.
  • Producera och kommunicera innehåll, både självständigt och i samarbete med andra
  • Arbeta både strategiskt och operativt för att nå företagets affärsmål
Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av tillväxtresor och har gjort detta minst en gång tidigare men helst hjälpt ett par olika bolag, och som trivs med att arbeta både hands-on och strategiskt.

Du bör ha förmåga att utföra operativa arbetsuppgifter men också ett intresse och erfarenhet av det strategiska och analytiska arbetet. Du behöver ha erfarenhet av att driva ökad digitalisering och automatisering, samt ha arbetat med "smarketing".

Rollen kräver att du har vilja och förmåga att arbeta med ett brett varumärkesutvecklande fokus som siktar på att skapa leads och driva mot försäljning. Även om du till stor del agerar operativt behöver du behöver du ha förmåga att agera van beställare gentemot Trivector Trafics konsulter och externa leverantörer.

Egenskaper vi värdesätter

För att lyckas i rollen som Marknadschef hos Trivecor Traffic ser vi att du har:
  • Strategiskt tänkande och analytisk förmåga
  • Kreativitet och förmåga att generera innovativa idéer
  • Stor vana att styra om till och arbeta med digital marknadsföring
  • Stark kommunikations- och samarbetsförmåga
  • Ledarskapsförmåga och hög grad av självledarskap
Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Trivector Traffics kontor ligger i Lund, strategiskt placerat nära centralstationen. Kontorsmiljön bjuder in till välmående och hög trivsel som medför att både medarbetare och besökare känner sig som hemma. Återbruk och materialval med fokus på långsiktighet gör kontoret hållbart både visuellt och materiellt.

Annonsen kommer att vara publicerad under sommaren, urval och intervjuer påbörjas under vecka 32. Sök jobbet genom "jag är intresserad" knappen, bifoga ditt CV och svara på några frågor. Vi vill inte att du skickar något personligt brev när du söker jobb via oss på Hammer & Hanborg.

Med hänvisning till GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mail.

Har du frågor om rollen eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta jessica.fischer@hammerhanborg.com. Då det är semestertider kan svaret dröja något, vi hoppas på din förståelse.

Om Trivector Traffic

Trivector Traffic är ett konsult- och forskningsföretag inom hållbara transporter. Vi grundades 1987 av forskare vid Lunds Tekniska Högskola och har sedan dess arbetat med ett starkt fokus på hållbarhet och ett humanistiskt förhållningssätt. År 2021 blev vi medarbetarägda och vi fortsätter att vara branschledande inom hållbar transport- och samhällsplanering. Vårt mål är att skapa en bättre vardag för alla. Vi finns i Lund, Göteborg, Stockholm och Luleå.
När vi går hem efter dagens slut gör vi det med en känsla av att vi har världens bästa jobb. Gott samarbete, hög kvalitet i det vi levererar och viktiga uppdrag där vi gör skillnad i det samhälle vi lever i bidrar till denna känsla. Som medarbetare på Trivector Traffic befinner du dig i framkant när det gäller utveckling av transportlösningar för en hållbar framtid. Vi är ett konsultföretag med stor passion, starkt kunskapsfokus och expertis inom såväl forskning och strategi som utformning och praktisk trafikplanering.

För oss är det skillnad på att bara vara bra och att vara rätt. Kompetens är mycket mer än CV och vi matchar alltid utifrån potential, värderingar och motivation. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. Välkommen med! Läs mer på hammerhanborg.se.


Hammer & Hanborg by Jurek är medlemmar i Diversity Charter Sweden som verkar för en värld där olika idéer, kunskaper, erfarenheter och kompetenser räknas, där olikhet är en resurs.
Hammer & Hanborg Sverige logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 september 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hammer & Hanborg by Jurek är ett konsultföretag inom rekrytering, organisationsutveckling och förändringsledning med 30 års erfarenhet och verksamhet i hela Norden.

Vi är glada och stolta över att vara med och göra skillnad i människors yrkesliv. Vi möter alla människor - oavsett roll och position - respektfullt, engagerat och intresserat. Vårt arbete genomsyras av tron på människor och deras möjlighet till utveckling. Med en entreprenöriell utgångspunkt är vi modiga och tillåter och uppmuntrar varandra att prova, utvärdera och revidera för att ständigt fortsätta utvecklas. Vi ser förändring som något naturligt och nödvändigt. Vi vill och vågar vara annorlunda och nyskapande.

Vår utgångspunkt är att det ska vara roligt att jobba! Vi vet att vi blir bättre tillsammans och uppmuntrar till samarbete. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer som gynnar alla parter - vi tänker "vi och vi", inte "vi och dem.

Under hösten 2022 har Jurek förvärvat en majoritetspost i Hammer & Hanborg. Den 1 februari blev Jurek Marketing & Communication ett med Hammer & Hanborg och tillsammans blir vi Hammer & Hanborg by Jurek.

Vi på Hammer & Hanborg by Jurek ser som alltid fram emot att erbjuda både kunder och kandidater professionell och snabb matchning av komplexa uppdrag på alla nivåer. Vi är helt enkelt marknadens mest specialiserade aktör när du behöver rekrytera eller hyra in kompetens inom marknad och kommunikation.

Vi har nu erfarenheter från allt från stora börsbolag och offentlig sektor till start-ups, tillväxtbolag och byråer. Vi kan erbjuda fler kandidater spännande jobb och våra kunder ännu proffsigare rekryteringsprocesser.