Hoppa till innehåll
Vadis Research logotyp

Projektledare marknadsundersökning | Vadis Research

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi på Lernia Bemanning har fått i uppdrag att hitta en kompetent och engagerad projektledare inom marknadsundersökning. Att arbeta som projektledare på Vadis Research innebär att du hjälper företag att bättre förstå konsumenter samtidigt som konsumenter får bättre produkter på marknaden.

Om jobbet som projektledare

I din roll kommer du ansvara för att projektleda våra marknadsundersökningar och vår produkt- och smaktestverkamhet vilket innefattar:
  • Förbereda, planera och samordna genomförande av produkt- och smaktester
  • Sammanställning av data från genomförda undersökningar
  • Upprätta resultatrapporter av undersökning
Du arbetar tillsammans med kundansvarig medarbetare och ser till att projektgenomförandet går effektivt och enligt tidplan. Vi lägger stor vikt vid personlig kontakt och har kunden i centrum.

Vi söker efter dig
  • Med erfarenhet eller gediget intresse för frågor som rör varumärke, marknadsundersökningar och produktutveckling, gärna inom livsmedel eller andra snabbrörliga konsumentprodukter.
  • Projektvana
  • God vana av arbete med siffror och/eller statistik.
  • Goda datorkunskaper i allmänhet och mycket goda kunskaper i Powerpoint och Excel i synnerhet för sammanställning av data, resultat och presentationsunderlag.
  • Goda kunskaper i tal/skrift i svenska språket.
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga arbetsförmågor. Du jobbar gärna ordningsamt och metodiskt. Driver dig själv för att nå resultat i ditt arbete. Arbetet innebär också mycket kontakter och kräver ett serviceinriktat och relationsskapande arbetssätt.

Om Vadis Research

Vadis Research erbjuder marknadsundersökningar för marknadsföring, innovation och utveckling av både nya och befintliga produkter åt företag.

Vadis Research ingår i samma företagsgrupp som PFM Research i Sverige AB, en heltäckande leverantör av datainsamlingstjänster med huvudkontor i Halmstad, men finns även i Sthlm och Åre. Mer om Vadis Research hittar du på www.vadis.se

Erbjudande

Placeringsort: Malmö.

Typ av anställning: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Omfattning: Heltid, måndag-fredag.

Vi ser till att ha roligt tillsammans och skapar gemenskap genom företagsaktiviteter, konferenser och friskvårdssatsningar. Vi erbjuder goda villkor i form av konkurrenskraftig ersättning, dator, telefon, friskvård, goda pensions- och försäkringslösningar.

Det finns förutsättning att skapa balans mellan jobb och fritid med dels viss flexibilitet i arbetstider, dels som digital arbetsplats vid behov.

Intresserad?

Lernia Bemanning stödjer Vadis i genomförandet av rekryteringen.

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" nedan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vänligen kontakta rekryteringsansvariga Susanne Moe, susanne.moe@lernia.se, 072-254 11 54 eller Peter Sandqvist, peter.sandqvist@lernia.se, 072-254 11 25 om du har några frågor eller funderingar.

Sista ansökningsdag är 31 juli.

Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan.

Om Lernia Bemanning

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Vadis Research logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.