Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Technical Writer till CellaVision i Lund

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Att arbeta på CellaVision i Lund innebär att få vara en del av ett innovativt företag i centrum för forskning inom medicinteknik. I tjänsten som teknisk skribent får du utlopp för ditt tekniska intresse i kombination med din talang för det pedagogiska skrivandet.

Om tjänsten:
Som teknisk skribent på CellaVision kommer du att uppdatera och skriva manualer och instruktioner. Du kommer att ha nära kontakt med många olika roller på företaget för att lära dig mer om produkten och dess funktion för att skriva en så pedagogisk och tydlig manual som möjligt. Du skriver i XML och ska vara bekväm med att läsa HTML och XML kod. Du kommer vara en del av ett team med olika bakgrunder men som delar intresset för det pedagogiska skrivandet och för tekniken. I den här rollen är det viktigt att du har en vilja av att lära dig och förstå den tekniska produkten för att kunna förklara det vidare i text. Det är viktigt att du är orädd för att testa dig fram och hitta lösningar på problem, här kan man inte vara rädd för att ställa frågor för att få de svar som man behöver för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt. Som person är du strukturerad och har en god förståelse för det regulatoriska och vikten att förhålla sig inom dess ramar och riktlinjer.

Vi söker dig som:
  • Har goda kunskaper att uttrycka dig på ett pedagogiskt sätt i skrift
  • Är bekväm med att läsa HTML och XML kod
  • Talar och skriver obehindrat på engelska och svenska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet
Utöver detta är det önskvärt om du har:
  • En relevant eftergymnasial utbildning inom bioteknik eller medicinteknik
  • Erfarenhet av att ha arbetat med QA (Quality Assurance) och/eller RA (Regulatory Affairs)
  • Erfarenhet av UX
  • Erfarenhet av Illustrator
Övrig info:
  • Omfattning: Heltid, 12 månader
  • Start: Augusti
  • Placering: Lund
  • Rekryteringsansvarig: Sofia Krook (sofia.krook@friday.se)
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juli 2024 (80 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CellaVision är ett svenskt företag som specialiserar sig på digitala lösningar för medicinska laboratorier, främst inom hematologi. Företaget utvecklar automatiserade mikroskoper och bildanalysmjukvara som används för att analysera blodprover. Deras teknologi möjliggör snabbare och mer exakt analys av blodceller genom att ersätta det traditionella sättet med automatiserad bildanalys. Detta förbättrar effektiviteten vilket är avgörande för att diagnostisera sjukdomar som anemi, infektioner och olika typer av blodcancer. CellaVision är ett globalt erkänt företag och deras produkter används i medicinska laboratorier runt om i världen. I lund arbetar idag ca. 240 medarbetare.