Hoppa till innehåll
Bayou logotyp

iOS-utvecklare till appen som digitaliserar förskolor - Tyra!

Publiceringsdatum
15 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Bayou är en innovativ tech-scale-up som fokuserar på att skapa banbrytande lösningar. De har utvecklat "Tyra", en dynamisk plattform som har revolutionerat användarupplevelsen och kommunikationen mellan förskolor och föräldrar. De är en driven och passionerad grupp som nu söker en erfaren iOS-utvecklare som vill vara med och bidra till samhället! Vision är att erövra den svenska kommunala marknaden.

Information om tjänsten

Bayou AB utvecklar en app för Android och iOS, kallad "Tyra", som används av pedagoger i den dagliga förskoleverksamheten för att underlätta dokumentation och kommunikation med föräldrar. Sedan lanseringen av första versionen har de snabbt vuxit och blivit Sveriges största aktör på den privata marknaden.

De har utvecklats från ett StartUp-företag med drivna entreprenörer till ett ambitiöst Scale Up-bolag. TYRA är idag marknadsledande på den privata förskolemarknaden med cirka 2000 anslutna förskolor (ca 75%).

Du erbjuds

 • Flexibelt arbete hemifrån eller från vårt kontor i Lund.
 • Stort eget ansvar och möjlighet att bidra till formandet av Tyra-plattformens framtid.
 • Fantastiska utvecklingsmöjligheter i ett bolag i fortsatt tillväxt.
 • En plats i ett team med drivna personer som ser fram emot att utvecklas tillsammans med dig.
Arbetsuppgifter

Som iOS-utvecklare på Bayou kommer du att spela en nyckelroll i att utveckla och förbättra Tyra-plattformen. Du kommer att arbeta med spännande projekt, och dina ansvarsområden kommer att inkludera:
 • iOS-utveckling med fokus på backend-funktionalitet.
 • Underhåll och utveckling av våra interna administrations- och supportverktyg (en Mac-app byggd i Swift UI).
 • Löpande bugg-hantering och felsökning.
 • Säkerställa kvalitativ och bra kod samt ta fram tekniska lösningar med ny funktionalitet tillsammans med produktansvarig.
Vi söker dig som
 • Har god övergripande teknisk förståelse
 • Vill vara en del av ett företag i ständig utveckling med en nyfikenhet för ny teknik.
 • Har minst 5 års erfarenhet inom backend-arkitektur och iOS-utveckling (både Swift och Swift UI) samt goda kunskaper inom JavaScript, NodeJS och MongoDB.
 • Kan kommunicera på svenska
Som person är du driven, kommunikativ, trivs i en ständigt föränderlig miljö där du får ta stort eget ansvar, med en vilja att vara delaktig och kreativ.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, långsiktigt
STAD: Lund, remote
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: kathinka.evers@pn.se´

Professionals Nord söker i samarbete med Bayou en iOS-utvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bayou.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bayous önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
 • IOS
 • Android
 • Utveckling
 • Tyra
#Bayou
Bayou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 maj 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan lansering av första versionen så har vi dag vuxit snabbt och blivit Sveriges största aktör på den privata marknaden. Men vår core är fortfarande ett passionerat gäng som alla har 1 mål, att fortsätta göra TYRA till den bäst produkten på marknaden och en naturlig del i er pedagogiska verksamhet. Sedan 2021 ingår Bayou AB i Digital School Systems (DSS). DSS är en edtechgrupp som utvecklar SaaS-lösningar vars syfte är att underlätta skolans arbetsprocesser och därmed bidra till en bättre utbildning. DSS har 8000+ organisationer som kunder i 4 länder och levererar mjukvara från Bayou, SchoolSoft och Logometrica. Över 1,3 miljoner människor använder DSS teknik i skolans alla stadier - från förskola till vuxenutbildning. Läs mer på dss.se.