Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Innesäljare till bolag i Lund

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara en del av ett dynamiskt team som driver försäljningen framåt i en växande bransch? Vi söker söker nu en engagerade innesäljare som vill vara med på vår kunds spännande tillväxtresa. Som innesäljare kommer du att spela en nyckelroll i att utveckla bolagets försäljning. Om du brinner för försäljning, är målinriktad och har en stark förmåga att bygga relationer, då är detta rollen för dig!



Om tjänsten

Som innesäljare kommer du att arbeta med proaktiv försäljning till både befintliga och nya kunder, med ett stort fokus på nykundsbearbetning. Din främsta uppgift blir att sälja avtal inom el, men du kommer även att arbeta med försäljning av produkter och tjänster inom hela deras konsumentproduktportfölj, som inkluderar elhandel, fiber, gas och fjärrvärme. Försäljningen sker huvudsakligen via telefon, och du ansvarar för hela säljprocessen - från första kontakt till avslutat avtal.

Du erbjuds

  • En dynamisk arbetsmiljö där du får vara en del av en spännande tillväxtresa, tillsammans med kollegor som delar din passion för försäljning och kundrelationer.
  • En roll på initialt 6 månader med mycket goda chanser till förlängning och potentiellt möjlighet till framtida överrkerytering av vår kund.
  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden (läs mer om vårt konsulterbjudande längre ner i annonsen)


Arbetsuppgifter
  • Proaktiv försäljning via telefon av elhandelsavtal samt övriga produkter inom bolagets konsumentportfölj
  • Kontakt och uppföljning med både befintliga och nya kunder, främst via telefon men även mail
  • Identifiera och förstå kundens behov för att erbjuda skräddarsydda lösningar


Kvalifikationer
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Har en avklarad gymnasieutbildning
  • Har minst 1 års erfarenhet av någon typ av försäljning, meriterande via telefon eller liknande
  • Har god förhandlingsförmåga

Det är meriterande om du har

  • Tekniskt intresse och god allmän teknisk förståelse
  • Kunskap och erfarenhet inom elhandel och energibranschen

Vi letar efter dig som har ett starkt affärsmannaskap och en dokumenterad förmåga att leverera resultat. Du är en positiv och utåtriktad person med god kommunikativ förmåga, och du trivs med att bygga relationer både inom och utanför företaget. Att arbeta mot en individuell budget och tydliga mål är något som motiverar dig. Du är både en självständig arbetare och en riktig lagspelare som värdesätter ett högt fokus och tempo under arbetsdagen.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Prestigelös
  • Målmedveten
  • Kommunikativ
  • Ansvarstagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se