Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Innesäljare till elbolag

Publiceringsdatum
05 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Till vår kund söker vi nu efter engagerade och drivna Innesäljare som vill vara med på en spännande tillväxtresa. Vår kund expanderar sitt säljteam för att driva och utveckla försäljningen inom konsumentsegmentet. Som Innesäljare kommer du att spela en central roll i att öka företagets närvaro på marknaden.

I din roll som Innesäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Proaktiv försäljning: Du kommer att arbeta med både befintliga och potentiella kunder, med ett stort fokus på försäljning av elhandelsavtal.
  • Konsumentproduktprotföljen: Utöver elhandelsavtal kommer du även att sälja produkter och tjänster inom elhandel, fiber, gas och fjärrvärme.
  • Telefonförsäljning: Försäljningen sker främst via telefon, och du ansvarar för hela säljprocessen från första kontakt till accepterat avtal.

Tjänsten som Innesäljare är en konsultanställning på 6 månader med god chans till förlängning. Önskat startdatum, September.

Om dig
För att lyckas i rollen som Innesäljare söker vi dig som har en hög nivå av affärsmannaskap och en strark vilja att leverera resultat. Du är en positiv, utåtriktad och kommunikativ person med en god förmåga att bygga och vårda relationer, både internt och externt.

Vidare ser vi att du är en målinriktad person som älskar att prestera utan prestige och trivs med att arbeta mot en individuell budget och tydliga mål. Din förmåga att arbeta både självständigt och i team gör dig till en sann lagspelare. Du är också en skicklig kommunikatör som kan hålla ett högt fokus och tempo under hela arbetsdagen.

Viktigt för tjänsten är:

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Minst ett års erfarenhet av försäljning, helst försäljning via telefon.
  • God förhandlingsförmåga
  • Tekniskt intresse och/eller god allmän teknisk förståelse
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av energibranschen

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 augusti 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.