Hoppa till innehåll
Telko Sweden AB logotyp

Säljare mot gruvindustrin

Publiceringsdatum
05 maj 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Regionansvarig säljare till norra Sverige

Vill du arbeta med ett ledande varumärke och produkter i världsklass i ett stort internationellt bolag? Har du en teknisk förståelse och erfarenhet från gruvindustrin? Då kan du vara den vi söker! 

Om tjänsten
Som regionansvarig säljare på Telko Sweden AB blir du del av ett företag med mycket gott rykte, något som har bidragit till en gedigen kundlista som innehåller många välkända industriföretag. Du säljer skräddarsydda och högkvalitativa smörjmedel till kunder inom främst gruvindustrin och ingår i ett team av kompetenta, informella och välkomnande kollegor i en stabil, transparent och professionell organisation. I rollen som regionansvarig säljare har du frihet under ansvar och blir en viktig person i företagets fortsatta utveckling. 

Som regionansvarig säljare ansvarar du för hela säljprocessen, vilket innefattar planering, förhandling, produkttestning, prissättning och projektledning. Du planerar och genomför besöksrutter för både nya och befintliga kunder inom utvalda geografiska områden.

I rollen ingår ca två övernattningar i veckan och du utgår hemifrån.

Övriga arbetsuppgifter

  • Bygga starka partnerskap med våra befintliga kunder
  • Bearbeta och besöka nya kunder
  • Förhandla priser tillsammans med teamet
  • Analysera resultat och regelbundet göra försäljningsrapporter
  • Stötta teamet samt genomföra teknisk utbildning och sambesök hos kunder

Vad har Erik Fröman, försäljningschef, att säga om Telko?

"Telko är ett intressant och expansivt företag med gott renommé och erbjuder möjligheten att arbeta med starka varumärke, intressanta produkter och komplexa kunder. Vi vill vara kundens och Castrols självklara partner på utvalda marknader i Europa.

Vi är ett internationellt företag med utvecklingsmöjligheter. Telko erbjuder anställda kompetensutveckling genom sin egen akademi. Det arrangeras teamaktiviteter, resor, ibland i andra länder, där vi utbyter erfarenheter och kunskap med leverantörer och kollegor i andra länder. Det brukar vara uppskattade samtal och möten för alla. Vi lägger ett stort fokus på kunden, teamet och samarbetet."

Vad tycker Johan Bengtsson, Senior Sales Manager, om Telko?

"Jag har en gedigen bakgrund av smörjmedel, smörjutrustningar och förebyggande UH. Jag sökte tjänsten då jag som deras kund, arbetat mycket med Telko. Jag lockades av deras produktsortiment och service gentemot kunderna. 

Vi har en familjär avslappnad stämning med högt i tak. Vi är alla redo att hjälpa varandra om så behövs i det dagliga arbetet eller med projekt. Det ser stort ut och vi är ett stort företag, men vi har tät kontakt i våra team, både nationellt och med våra grannländer. Det är som en stor familj."

Din profil
För att lyckas i rollen som regionansvarig säljare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av industriell försäljning alternativt från relaterade aktiviteter, exempelvis industriellt underhåll. Du bör också ha någon form av erfarenhet från gruvindustrin och förståelse för branschen.

I säljprocessen har du personlig och professionell integritet och du är trygg i din presentations- och rådgivningsroll. Du drivs av att utveckla samarbeten med både befintliga och nya kunder och har erfarenhet av och förmåga att prata med människor på olika nivåer.  

  • Du har flera års erfarenhet av försäljning, gärna mot gruvindustrin
  • Du har grundläggande förståelse för hur industriprodukter (fetter och oljor), i relation till underhåll och huvudsakligen inom gruvsektorn, fungerar i praktiken
  • Du är en välorganiserad, resultatdriven person som vill skapa goda resultat
  • Du kan kommunicera på svenska och engelska på affärsnivå. Ytterligare språk är meriterande
  • B-körkort är krav

Vi erbjuder
Som regionansvarig säljare hos oss får du arbeta i en positiv arbetsmiljö där det finns utrymme för initiativ och kreativitet. En omväxlande och utmanande roll inom ett dynamiskt företag med Castrols produkter. Vi har en familjär atmosfär med ett internationellt team av 40 specialister på industriella smörjmedel. Du får en gedigen utbildning och stöd med din personliga utveckling, ett konkurrenskraftigt kompensationspaket inklusive årsbonus, tjänstebil och ett bra hälso- och sjukvårdspaket.    

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Sara Persson, 0720-712688, på Intenso Teknikrekrytering och Victor Gustafsson, 036-3363462, på Säljpoolen.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Telko Sweden AB
Telko är en ledande distributör och lösningsleverantör för omvandlare och varumärkesägare som vill säkra sin verksamhet med framtidssäkra plast-, kemikalie- eller smörjmedelslösningar. Telko distribuerar plaster, kemikalier och smörjmedel och erbjuder ett komplett utbud av råvaror för produktion av högkvalitativa produkter. Vår lista med välkända uppdragsgivare betjänar många branscher, medan vår unika geografiska täckning öppnar för flexibel leverans till lokala och internationella marknader.

Telko Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup