Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
31 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

ÄR DU EN AFFÄRSDRIVEN OCH ORÄDD SÄLJARE?

Vi söker nu en säljare till vår autodivision med ansvar över ett geografiskt distrikt som innefattar Norrbotten, Kiruna, Gällivare, Boden, Luleå m.fl.

Lämplig placering är i Boden eller Luleå.

Berner befinner sig i en expansiv fas och vi söker efter en affärsdriven säljare med stor portion av mod och passion som älskar att utveckla affärsrelationer. Vi är en framåtlutad säljorganisation och arbetar med professionell och personlig rådgivning till våra kunder. Med ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och servicekoncept hjälper vi våra kunder nå framgång i sina verksamheter.

Att vara säljare på Berner innebär att du kommer arbeta nära våra kunder, främst med sälj men också vara en rådgivande representant en stor del av din arbetstid. För att lyckas i rollen behöver du ha en god samarbetsförmåga, vara effektiv och strukturerad. Vi letar efter en person med positiv inställning och som är van att uppnå sina mål. 

Vi ser att du har en stark kommersiell förståelse med god förmåga att utveckla långsiktiga relationer. Som person är du kommunikativ, drivande och entusiasmerande samt trivs inom en organisation som präglas av entreprenörskap. Vidare är du en person som gärna delar med dig av dina erfarenheter, kunskaper och utvecklar ditt distrikt men också positionerar Berner som ett premium omni-channel brand på marknaden. Du driver tillväxt genom ökad kundplattform och ökad kundlojalitet.  

Albert Berner Montageteknik AB är ett svenskt dotterbolag till den internationellt etablerade Berner gruppen. Berner gruppen är ett ledande företag inom direktförsäljning av förbrukningsmaterial, tjänster och verktyg för yrkesverksamma inom bygg-, fordon och industrisektorn.

”I vår autodivision spelar säljarna en av huvudrollerna hos Berner. Med ett resultat- och relationsinriktat fokus får vi både medarbetare och kunder att växa i nära samarbete.”

- Staffan Lindström, Managing Director

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Berner:  https://career.masterhelp.se/berner

Dina arbetsuppgifter

  • Prioritera vardagen i ditt distrikt genom att aktivt styra din ruttplan och uppnå budget
  • Driva försäljning genom alla säljkanaler (webbförsäljning i kombination med egen bearbetning)
  • Bibehålla befintliga kunder men också utveckla nya kundrelationer

Dina kvalifikationer

  • Säljerfarenhet med bra förmåga att utveckla långsiktiga och goda relationer
  • God samarbetsförmåga och speglar företagets strategier till operationella planer
  • En lagspelare som har hög uthållighet, är självgående och tycker om när det går bra för andra
  • Har stor förmåga att självständigt planera och strukturerdin dag
  • Vill utvecklas personligen och kunna påverka din egna lön
  • Gärna erfarenhet av försäljning B2B inom automotive eller att du tidigare arbetat inom branschen

Om tjänsten

  • 40 h/vecka
  • Provanställning 6 månader

Vi erbjuder dig 

  • E-learning med sälj- och produktutbildning
  • Fast månadslön + bonus
  • Tjänstepension
  • Tjänstebil
  • Friskvårdsbidrag och subventionerad lunch
  • Frihet under ansvar

Vi bedriver ett systematiskt arbetsmiljöarbete och är kollektivanslutna.

Kontakt och ansökan
Om du söker efter en ny utmaning och känner att denna beskrivning passar bra ser vi fram mot din ansökan. Rekryteringsprocessen sker via löpande urval.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Anna Skoog, Lead HR Business Partner på telefonnummer 070 838 81 62 eller via anna.skoog@berner.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Berner är en del av tyska Berner Group. Vi har under 60 år försett fordons- och byggbranschen i 25 länder med förbrukningsprodukter, fästelement, handverktyg, el- och luftmaskiner samt kemiprodukter. Koncernen omsätter ca 10 mdkr och har ca 8 600 anställda. I Sverige är vi ca 100 medarbetare med en omsättning på ca 180 milj. Läs mer om oss på www.berner.se

Albert Berner Montageteknik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 maj 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup