Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Norsktalande mötesbokare till Fältkök

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en kommunikativ person med förmågan att skapa goda relationer över telefon? Studerar du och söker ett flexibelt jobb vi sidan av dina studier. Då har vi tjänsten för dig.

Information om uppdraget:

Fältkök har fokus på reservlösningar för matlagning som ska fungera vid kris och för beredskap. Fältkök jobbar med att bygga upp samhällets förmåga att motstå påfrestningar samt erbjuder lösningar för fältcatering. Deras produkter är av högsta kvalité och dem siktar alltid mot att ha de bästa produkterna som finns på marknaden. Fältkök vänder sig främst till offentlig sektor där långsiktiga relationer och hänsyn till offentlig upphandling är något dem måste förhålla sig till.

Vi söker en norsktalande mötesbokare för arbete mot den norska marknaden.

Produkterna som du kommer presentera för kunden är av högsta kvalitet, därav är det viktigt att kundbemötande och service ligger i linje med det. På fältkök är det viktigt att skapa god produkt kännedom för blivande kunder, då kommer deras produkter bli det självklara valet när det finns behov av reservlösningar.

Du anställs av StudentConsulting men jobbar mot våran kund. Arbetet är på deltid, dagtid ca 10h/vecka. Du sitter i StudentConsultings lokaler på Nordkalotten i Luleå där du har en teamledare på plats.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på minst 50%. Du är självgående, strukturerad och har ett starkt driv att nå uppsatta mål. Är kommunikativ och har en positiv attityd, även i utmanande situationer. Har en god förmåga att skapa förtroende och bygga relationer över telefon.
Erfarenhet från försäljning, mötesbokning eller kundservice är meriterande.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte utan skicka in en ansökan redan idag, vi arbetar löpande med både urval och intervjuer. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Henrik Kask på mailadress: henrik.kask@studentconsulting.com.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com