Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Transportadministratör till logistikbranschen

Ansök nu

Arbetar du lösningsorienterat? Tycker du om att ha många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter? Välkommen med din ansökan till tjänsten som transportadministratör!

Om tjänsten
Som transportadministratör erbjuds du en varierad vardag. Du ansvarar för att ta emot kunder i receptionen, via telefon, mail och ärendehanteringssystem. Du hanterar kundens frågor och ärenden om paket och leveranser av gods. I ärendehanteringen har du även kontakt med terminalen, åkerier och centrala kundtjänsten. Du har många kontaktytor både via telefon och interna system. Tjänsten kombinerar även arbete på terminalen, främst paket- och godshantering. Arbetet utförs på vardagar kl 8-17. Du får upplärning och introduktion på plats.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare, med start omgående. Detta är en konsultroll, du blir anställd av Adecco men arbetar hos vår kund, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Om dig
Vi söker dig som trivs att arbeta administrativt med många kontaktytor. Du kan kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift. Du har med fördel erfarenhet av att arbeta inom kundservice, lager/logistik eller annan verksamhet som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har du studerat logistik. Truck-kort är också meriterande.

Vidare ser vi att du som person:
- Trivs med ett varierat arbetstempo och varierade arbetsuppgifter.
- Är flexibel och kan anpassa dig till ändrade omständigheter.
- Strukturerar dina arbetsuppgifter utifrån prioritering.
- Trivs i sociala sammahang och räds inte för att ta kontakt med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämgplighet, välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 september 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.