Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Fältsäljare till JTI i Luleå!

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo för en ny spännande utmaning? Då är den här tjänsten för dig! Vi söker dig som vill arbeta som Fältsäljare i region Luleå med omnejd. Läs mer nedan och ansök redan idag, då start är omgående!



Om tjänsten

Vi söker nu för vår kunds räkning en Fältsäljare med placering i Luleå med omnejd. Anställningen är på heltid med start omgående.

JTI Sverige är en ledande tobaksleverantör i Skandinavien, sedan 2018 belägen i ett nyrenoverat kontor i centrala Stockholm, med kollektivtrafik och restauranger, shopping och gym i närheten. Fältsäljstyrkan i JTI Sverige består av ett 40-tal anställda fördelade på fyra regioner. JTIs dotterbolag Nordic Snus är en av de största tillverkarna av snus- och nikotinpåsar i Sverige. Alla våra snus- och nikotinpåseprodukter tillverkas i vår moderna snusfabrik i Vårgårda, Västsverige. Vi är engagerade i att bygga en hållbar framtid, med en kultur som är fokuserad på dig. Som ett resultat har vi tilldelats Top Employer-certifieringen varje år sedan 2014.

Arbetsuppgifter

  • Utveckla långvariga kundrelationer med befintliga kunder.
  • Vidareutveckla JTI:s försäljning genom distribution och synlighet till dagligvaruhandeln, servicehandeln samt tobakshandeln.
  • Effektivt planera ditt eget arbete, presentera kampanjer och nyheter för kunder samt skapa distribution och synlighet för JTI:s varumärken.
  • Tillsammans med dina kunder arbeta med hyllplacering, exponering och ombyggnationer i butik. Som Fältsäljare har du en rådgivande roll gentemot butiksägare med syfte att främja försäljningen mot konsument. Du hittar lösningar för ökad lönsamhet för JTI:s produkter.


Kvalifikationer
  • Jobbat med försäljning med bevisat goda resultat, gärna inom dagligvaruhandel eller servicehandel.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, då det används i det dagliga arbetet
  • Har B-körkort

Det är meriterande om du har:

  • Har arbetslivserfarenhet av arbete i butik med tobak.

Vem letar vi efter? Som Fältsäljare behöver du vara flexibel, självgående och ha lätt för att samarbeta. Vidare är du resultatorienterad, gör alltid ditt yttersta för att nå dina mål och trivs med ett arbete som är rörligt då det kommer att innebära en del resande. Det är mycket viktigt att du ser möjligheter och lösningar till utmaningar som kan uppstå.

Övrig information:

  • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, 40 h/v
  • Placering: Luleå. Arbetet sker remote då inget kontor finns i Luleå
  • Tjänstebil ingår då det förekommer resor i arbetet
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 september 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se