Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Ordningsvakt till Securitas Luleå

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Som ordningsvakt har du en genuin vilja att skapa goda relationer och respektera alla, oavsett bakgrund. Din främsta uppgift är att få människor att känna sig trygga i sin vardag.
Du gör detta genom närvaro på allmänna platser och förhoppningsvis ger det en lugnande effekt, men om situationen kräver det förväntas du agera. Som ordningsvakt är du anställd av Securitas men arbetar under polismyndighetens regelverk.

Tjänsten passar dig som gillar att jobba med människor och vill göra en samhällsviktig insats. Vi har en stark gemenskap och en bred erfarenhet bland oss kollegor som gör att vi klarar det mesta. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng, är detta tjänsten för dig. Arbetspassens längd skiljer sig åt, men är ofta 12-timmarspass, vi arbetar både dag och natt. Då vi är en verksamhet som är igång årets alla dagar är det vanligt med arbete varannan helg.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Kvalifikationer

Krav

 • Du har en ordningsvaktsutbildning och ett giltigt ordningsvaktsförordnande
 • Du har godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
 • B-körkort

Vi tror att du är en stabil och stresstålig person som klarar av press och kan hantera motgångar väl. Du är ödmjuk, teamorienterad och serviceinriktad i möte med allmänheten, men har också förståelse för ansvaret i din roll och kan förhålla dig saklig när det krävs. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.


  Ytterligare information

  Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten - skicka din ansökan redan idag!

  Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Marianne Apelqvist : marianne.apelqvist@securitas.se.

  • Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
  • Tillträde 19/8 eller enligt överenskommelse 
  • Vi arbetar med urvalstester
  • Vi kommunicerar i första hand via mail
  • Sista ansökningsdag är 26 maj

  För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

  Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

  Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

  Securitas logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  05 juli 2024 (43 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

  Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.