Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Hantverkare till byggservice

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Hört talas om att det är lågkonjunktur och att byggbranschen bromsar? Det gäller inte hos oss på Peab i Luleå och vi söker nu fler medarbetare till vår byggserviceavdelning.

Vi söker både trä och betongarbetare. Vi har kontor i Luleå och Piteå och arbetsområdet är till största del inom fyrkanten Luleå, Boden, Piteå men vi har ett arbetsområde som sträcker sig från inlandet och Arjeplog till Haparanda i öster.

Att arbeta som servicesnickare på byggservice är ett omväxlande arbete där arbetsuppgifterna varierar från mindre uppdrag till lite större projekt, både nyproduktion och ombyggnation. Vi går i närtid in i nya serviceavtal och har flera intressanta projekt på väg in.

Om dig

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För oss är det viktigt att du är samarbetsvillig, ansvarsfull och kommunikativ. Vi kräver framförallt att du är självgående och har förmåga att ta stort eget ansvar. Vi söker dig som har ett starkt eget driv och har en förmåga att peppa andra.

På byggservice är det viktigt att du är serviceinriktad eftersom du dagligen arbetar i direkt kontakt med kunder och samarbetspartners. Du har en god planeringsförmåga och tar ett stort ansvar för dina projekt. Du kommer ha daglig kontakt med underleverantörer och beställare. Till din hjälp har du en digital arbetsplattform, där arbetsorder och information hämtas.

Att du har en hög säkerhetsmedvetenhet i ditt arbete ser vi som en självklarhet eftersom vi prioriterar en säker arbetsmiljö.

Du har yrkesbevis inom trä/betong samt B-körkort.

Övrigt

Vi erbjuder en trygg anställning med eget ansvar i ett gäng som stöttar och hjälper varandra.

Vi har friskvårdsbidrag och arbetstidsförkortning för alla medarbetare.

Tjänsten är tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner

Tomas Espling Platschef byggservice 072-0509623

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 63 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.