Hoppa till innehåll
MP Assistans AB logotyp

Sommarjobb som personlig assistent i Luleå

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Lasse Persson
Telefon
Vi söker dig som vill hjälpa en CP-skadad kille på i 25-årsåldern över sommaren. Skadan han har ställer inte till det mer än nödvändigt, det blir jobbigt om du vill se det så, det blir så mycket lättare och roligare om du väljer att se det på det roliga viset.

Det här är jobbet för dig som gillar att ta ansvar, har öga/känsla för omvårdnadsbehov, ser och tar tag i sådant som behöver åtgärdas, är van att ligga lite före och gärna vill pussla ihop en bra vardag tillsammans med en kille som ÄLSKAR sport i alla former, hänger på stan, umgås och bara är som alla andra unga vuxna, fast med ett större hjälpbehov. Förutom att få vardagen att fungera behöver han hjälp med all typ av omvårdnad från det han vaknar till det han somnar.

Vi söker:
  • Någon som är över 20 år, har körkort, är rökfri och som behärskar det svenska språket till fullo.
  • Någon som gärna har erfarenhet av liknande arbete eller inom sjukvård (undersköterska eller liknande) vilket är meriterande.
Vi erbjuder:
  • Bra arbetsmiljö med hjälpmedel som även blir dina arbetsredskap.
  • Stor påverkansmöjlighet på ex. arbetsupplägget och frihet hur man lägger dagen.
Det här är en möjlighet som kan leda till fortsatt samarbete under hösten och tillsvidare. Vi ser gärna att du är i 20-30 årsåldern, men utesluter inga på grund av det. Guldkorn finns överallt och är du ett, så hör av dig. Arbetsorten är Luleå, i Sunderbyn. Arbete sker där vardagen för närvarande befinner sig, i hemmet eller i stan, på bussen, fiket eller Delfinen etc.

Vi har under rådande omständigheter just nu en lite mindre arbetsgrupp än vanligt men du är långt ifrån ensam i detta arbete. Viss dubbelbemanning, jobb enligt rullande schema. Dag, kväll och helg. Tillträde sker efter överenskommelse.

Allergier? Det finns katt i huset och förväntar oss ett neutralt användande av parfymer, tvätt- & sköljmedel, deodorant och annat som kan ställa till det för en allergiker som självklarheter.

Ansökan:
Skicka in din ansökan genom att klicka på "Ansök nu", beskriv dig själv och berätta varför just du söker. Inkludera gärna CV och ett personligt brev.

Vill du veta mer?
Maila mpassistans@hotmail.com eller ring, 070-226 33 71.

Är du nyfiken på att se hur det är att jobba på MP Assistans?
Följ oss gärna på Facebook och Instagram.
MP Assistans AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juni 2024 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MP Assistans är ett litet familjeföretag med ambitionen att driva den numera vuxna sonens assistans på ett förstklassigt sätt. Han och hans assistenter ska ha det bra helt enkelt, och med stigande ålder blir det mindre och mindre mamma och pappa som gäller. Inget fel i det utan helt naturligt. Därför oerhört viktigt med en väl fungerande och homogen personalgrupp.

Vi driver bolaget och dess verksamhet med korta, snabba beslutsvägar. Ingen fråga är för konstig att ställa och förvänta dig ett svar med kort varsel. Inga mellanchefer som ska kontaktas, utan raka puckar. Det mesta brukar gå att ordna.

MP är initialerna på sonen och Assistans är vad vi gör. Mål och ambition är att bjuda på en stor portion Ödmjukhet, visa Hänsyn och Respekt i alla situationer. Vi ser det också som viktigt att erbjuda en bra arbetsmiljö, både den fysiska och den psykosociala biten. Högt i tak och en positiv känsla, skämta kan man göra om allt, bara man gör det vid rätt tillfälle.