Hoppa till innehåll
Bevego Byggplåt & Ventilation AB logotyp

Luleå VentCenter söker Platschef

Publiceringsdatum
26 april 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Till vårt nya VentCenter i Luleå söker vi nu en platschef!

Som platschef har du ansvar för arbetet på enheten. Då detta är en helt ny arbetsplats kan du bygga ditt team och fördela arbetet på bästa sätt. I en uppstart blir det mycket operativt arbete för att få verksamheten att börja fungera, givetvis med god support från övriga i Bevegoteamet. På sikt finns utvecklingsmöjligheter för en delad tjänst där du arbetar såväl med strategiskt som med säljorienterat arbete. Då tjänsten kräver ett kunnande av produkterna så kommer du även bli en nyckelspelare för det resterande säljteamet i regionen.

Du har fullt personalansvar för alla anställda på arbetsplatsen och med det följer även arbetsmiljöansvar. Vi tillhandahåller utbildning inom arbetsmiljö, men hoppas också att du har tidigare erfarenhet inom området.

Arbetsuppgifter
  • Leda och fördela arbetet på filialen
  • Ansvara över och coacha personalen
  • Vårda kundkontakter
  • Arbeta för en god arbetsmiljö, såväl fysisk som psykosocial
  • Arbeta med Bevegos riktlinjer och policys
  • Jobba med och driva försäljning inom ditt område (Utveckling)
Kvalifikationer
För att klara uppgiften tror vi att det krävs minst 5–10 års erfarenhet och kunskap om rektangulär ventilationstillverkning och dess fackspråk. Gärna egen kunskap om tillverkning och montering. Du ska även ha kunskap i att utbilda personal i ventilationstillverkning för att kunna stärka ditt team.

Du trivs i mötet med andra människor och är tydligt orienterad till service och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem. Du är en driftig, engagerad person som tycker om utmaningar. Du är affärs- och utvecklingsinriktad, vill engagera dig i företagets framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet samt relationer inom och utanför bolaget.

Körkort är ett krav för tjänsten.

Ansök snarast, då urvalet sker löpande.
Upplysningar lämnas av Produktionschef Johan Sahlqvist, på telefon: 0702-22 52 65
Bevego Byggplåt & Ventilation AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren