Hoppa till innehåll
Swemas logotyp

Swemas söker säljare.

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Peter Svensson
Email
Telefon
Vem söker vi?

Våra ledord är snabba leveranser, hög kvalitet och personlig service. Vi söker därför Dig som har erfarenhet från försäljning och är noggrann, flexibel, kan både arbeta självständigt och i grupp och därigenom vara med och bidra till detta.

Tjänsten innefattar försäljning via telefon och e-post samt besök ute hos våra kunder – Du kommer att ingå i ett team av säljare och arbeta med både svenska och utländska kunder – Du ska alltså kunna engelska och gärna fler språk. Du bör också ha en god teknisk förståelse. Det är en stor fördel om du har god kännedom om krossprocessen samt om krossar, siktar och matare. Vi arbetar i Monitor ERP, och tidigare erfarenhet av arbete i affärssystemet är givetvis ett plus.
Swemas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka
är vi?


Swemas är ett familjeägt företag specialiserade på tillverkning och försäljning av slit- och reservdelar till stenkrossar. Vi renoverar och reparerar också delar, samt hela maskiner. Under verksamhetens 40 år har vi satsat mycket på ny- och ombyggnationer av våra lokaler i Gonäs, samt investerat stort i vår maskinpark. Under hösten flyttar vi in i vår helt nybyggda verkstadshall som också blir vår största. Idag är vi 37 anställda på företaget.

Med åren har vi växt till både yta och antal, och jobbar ständigt med att utveckla verksamheten för ökad hållbarhet – både för medarbetare och miljö. Vår nyligen genomförda medarbetarenkät visar också på mycket nöjda medarbetare och ett högt Net Promoter Score – mått för attraktiv arbetsgivare.

Vad kan Du förvänta Dig?

Arbetstider 07.00-16.00, med möjlighet till flextid

Nya fräscha lokaler

Modern verkstad

God stämning

Bra samarbete

Bra möjlighet till friskvård och trevliga friskvårdsaktiviteter

Låter detta som något för Dig?

Sök då till oss redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdag 2024-08-31

För mer information – kontakta Peter Svensson, försäljningschef

Telefon: 0240-799 68

E-post: peter.svensson@swemas.com