Hoppa till innehåll
Canon Business Center logotyp

Account Manager

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Account Manager till Canon Falun

Vill du jobba med ett av världens starkaste varumärken och utvecklas som affärskvinna/affärsman tillsammans med oss på Canon?

Vi på Canon utvecklar ständigt vår produktportfölj och har ett starkt erbjudande som möjliggör att vi kan stärka vår position ytterligare i den grafiska marknaden. 

Nu söker vi en ny Account Manager som vill arbeta med att bearbeta våra befintliga och potentiella kunder. Det innebär att du ansvarar för att långsiktigt underhålla och utveckla våra kunder med stort fokus på att öka vår affär framåt. 

Vi erbjuder
Som Account Manager hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och växa. Vi investerar i din professionella utveckling. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och du ingår i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra.  

Vad har Therese Dahlman, Account Manager, att säga om tjänsten och företaget?

"Att arbeta på Canon är väldigt roligt och utvecklande! Jag började här i februari 2024 och mina första månader har bokstavligen sprungit förbi. Det mest stimulerande med tjänsten som Account Manager är att få bygga upp starka och tillitsfulla kundrelationer som man sedan får värna om och bevara. För att lyckas i rollen är egenskaper som att vara lösningsorienterad, målmedveten, positiv, engagerad och ha en vilja att nå framgång en stor fördel. 

Jag tycker det är en skön stämning i teamet, med bra stöttning från kollegorna. Det är ett härligt gäng med hög kompetens. Förutom egna mål har vi även gemensamma mål som kan resultera i t.ex. en resa, vilket jag tror är bra för sammanhållningen och teamkänslan."

Läs mer om vad Pontus, Anton och Joel har att säga om tjänsten som Account Manager på Canon Business Center.

https://career.masterhelp.se/canon/dalarna_gavle

Arbetsuppgifter
Vi söker en tjej/kille som ska ansvara för att kontinuerligt kontakta kunder och säkerställa att de vet vad Canon står för och vad vi kan erbjuda. Genom aktivt uppsökande försäljning via kundbesök och telefonkontakt analyserar och löser du kundens behov och erbjuder Canons produktportfölj inom förbrukning till den grafiska marknaden. Som Account Manager har du ett eget kundansvar och budgetmål som skall uppfyllas genom att bygga långsiktiga relationer och erbjuda hållbara lösningar för våra kunder.  

Vidare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Bearbeta nya och befintliga kunder
  • Driva försäljning från start till mål
  • Planera och genomföra marknadsaktiviteter
  • Upprätta kundplaner och ansvara för att affärsområdet når sina mål och visioner

Din profil
För att lyckas i tjänsten tror vi att du är/har: 

  • Tidigare erfarenhet inom B2B försäljning
  • Ett starkt affärssinne
  • Drivs av att arbeta mot uppsatta budgetmål, är resultatinriktad och har fokus på affärer
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • B-körkort

Vidare tror vi att du är en kommunikativ och flexibel person som vill göra skillnad för våra kunder. Vi tror att rätt tjej/kille för tjänsten har ett starkt affärssinne, tycker om att driva affärer och att skapa långsiktiga relationer. Vidare söker vi dig som är van att ta egna initiativ men som också är en lagspelare som uppskattar sitt team. Du drivs av en nyfikenhet att ständigt utveckla dig själv och din kompetens. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Canon i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.

På vår karriärsida hittar du mer information om hur det är att arbeta på Canon: www.canon.se/careers/jobb-canon-sverige/

Kontakt och ansökan
Låter det som något för dig? Skicka då in din ansökan omgående, urval och intervjuer sker löpande. Vill du ha mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Daniel Åkervall på telefonnummer 0739203807.

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort ”att leva och arbeta tillsammans för allas bästa”. Med filosofin som ledord försöker Canon i alla rekryteringar skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, https://www.canon.se/terms_and_conditions/recruitment-privacy-notice/.

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans. 

Canon Business Center logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup