Hoppa till innehåll
Ramirent AB logotyp

Projektledande säljare till Ramirent Industri Södra Nord

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Ramirents säljteam i Distrikt Industri Södra Nord behöver förstärkas och söker nu en driven säljare som vill arbeta med försäljning av lösningar och tjänster inom maskinuthyrning.

Arbetsbeskrivning
Som Projektledande säljare kommer du ansvara för utvecklingen av en befintlig kundportfölj. Arbetet är självständigt även om vi ofta arbetar i team, där säljaren har en ledande roll för att tillsammans med olika teknikspecialister skapa anpassade lösningar till våra kunder. Du skall verka som projektledare på våra industristopp samt ansvarar för försäljning med fokus på kunder i Mellan-Sverige men vi har kunder i hela Landet.

Din bakgrund
Vi söker dig som antingen har erfarenhet av branschen och besitter god kunskap om de moment som våra kunder utför dagligen, eller dig som har en gedigen säljerfarenhet med minst 3 års erfarenhet av försäljning på fältet och som vill lära sig en ny bransch. Du bör ha gymnasial utbildning och goda kunskaper i svenskt tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Tidigare erfarenhet av maskinuthyrningsbranschen är meriterande, men inte ett krav - det viktigaste är att du har rätt inställning och är beredd att göra en stark insats.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din förmåga att skapa förtroende och att öka vår volym hos våra kunder. Du trivs bäst ute på fältet hos dina potentiella kunder. Du är energisk, utåtriktad, och intresserad av att arbeta med komplex försäljning. Du letar idag efter en chans att få sälja in ett framgångsrikt koncept. På Ramirent välkomnar vi människor med ambitioner och laganda. Resor förekommer i tjänsten.

Omfattning
Start: Snarast eller enligt överenskommelse

Ort: Kan diskuteras

Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Vi tillämpar provanställning om 6 månader.
Tjänsten är på heltid.

Har du frågor kring tjänsten?
Vänligen kontakta Industricenterchef Daniel Borg 0243-257212

Ansökan
Då vi önskar tillsätta tjänsten omgående önskar vi få in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2024-06-30.

RAMIRENT AB är marknadsledande inom svensk maskinuthyrning. Ramirent hjälper sina kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör företaget genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirentgruppen har verksamhet i nio länder och tillhör sedan 2019 Loxamkoncernen som är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrnings-branschen och världens fjärde största maskinuthyrningsbolag.


Besök oss på www.ramirent.se

Ramirent - Din lokala maskinuthyrare
Ramirent AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen. Ramirent har verksamhet i nio länder (Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen) och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag.