Hoppa till innehåll
Swemas logotyp

CNC-operatör

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Jonas Eriksson
Email
Swemas söker NC-operatör



Vem söker vi?

Våra ledord är snabba leveranser, hög kvalitet och personlig service. Vi söker därför Dig som är noggrann, flexibel, kan arbeta självständigt och därmed kan vara med och bidra till detta.

Tjänsten innefattar att ställa och köra detaljer i CNC-styrda svarv-/fräsmaskiner. Erfarenhet inom NC-bearbetning är ett plus, men vi söker även Dig – utan erfarenhet, som har viljan att lära dig grunderna i
NC-bearbetning samt programmering.
Swemas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juli 2024 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är vi?

Swemas är ett familjeägt företag specialiserade på slit- och reservdelar till stenkrossar. Vi renoverar och reparerar också delar, samt hela maskiner. Under verksamhetens
40 år har vi satsat mycket på ny- och ombyggnationer av våra lokaler i Gonäs, samt investerat stort i vår maskinpark. Under hösten flyttar vi in i vår helt nybyggda verkstadshall som också blir vår största. Idag är vi 37 anställda på företaget.

Med åren har vi växt till både yta och antal, och jobbar ständigt med att utveckla verksamheten för ökad hållbarhet – både för medarbetare och miljö. Vår nyligen genomförda medarbetarenkät visar också på mycket nöjda medarbetare och ett högt Net Promoter Score – mått för attraktiv arbetsgivare.

Vad kan Du förvänta Dig?

Arbetstider 07.00-16.00, med möjlighet till flextid

Nya fräscha lokaler

Modern verkstad

God stämning

Bra samarbete

Bra möjlighet till friskvård och trevliga friskvårdsaktiviteter