Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Operatör | Ludvika

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker operatörer till industrin i Ludvika!

Har du en industriteknisk utbildning samt erfarenhet inom industrin? Är du en person som trivs med högt tempo och problemlösning i en organisation med teknik i framkant? Vill du bidra till en hållbar framtid för energiindustrin? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om rollen

I rollen som operatör kommer du att hantera processutrustning och maskiner för att omvandla råmaterial eller halvfärdiga delar till komponenter eller färdiga delar för en slutprodukt i rätt tid och med rätt kvalitet. Du utför arbetet enligt standardprocesser och säkerhetsriktlinjer, där det är viktigt med noggrannhet och känsla för kvalitet.

Kvalifikationer
  • Industriteknisk utbildning
  • Tidigare erfarenhet av industriarbete, gärna inom CNC eller automation
  • Meriterande med traverskort, truckkort och skylift
Som person söker vi dig med förmåga att arbeta noggrant och kvalitetsmedvetet. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med dina kollegor.

Om anställningen
  • Placeringsort: Ludvika
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, skiftarbete
  • Tillträde: Omgående/Enligt överenskommelse
  • Konsultuppdrag, visstidsanställning sex månader med chans till förlängning/övertag av kund
Kontaktuppgifter och ansökan

Skicka in din ansökan med CV via länken nedan. Vi värdesätter personlig lämplighet mycket högt. Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande, så vi uppmanar dig att ansöka så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emeline Lindroth på emeline.lindroth@lernia.se.

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.

Konsultuppdraget

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Till exempel har du fem veckors semester och en garantilön - oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.

Välkommen med din ansökan!
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.