Hoppa till innehåll
Lemont AB logotyp

Verkstadsarbetare

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Annika Olofsson
Email
Telefon
Vi söker nu verkstadsarbetare.

Vi önskar att du har viss erfarenhet av industri men inte nödvändigt.

Meriterande är:
  • tidigare erfarenhet av verkstadsarbete såsom cnc mm
  • Truck och traversbehörighet
  • Hjullastarkort
  • kunskap i affärssystemet MONITOR
Vem är du som person?

Du har god förmåga att
kommunicera och vara stresstålig. Du bör ha vana av att arbeta självständigt och inte vara rädd för att ta initiativ samt ha god samarbetsförmåga. För att passa in i denna tjänst skall du också vara noggrann, lyhörd, strukturerad och flexibel i ditt arbetssätt.

Vi är medlemmar i teknikföretagen. Utöver kollektivavtal har vi personalförmåner som friskvårdsbidrag mm. Vi är på Lemont
AB ca 130 anställda och finns i Ludvika, Borlänge, Nyhammar, Grangärde och
Morgårdshammar.

Vid frågor om tjänsten: ring Annika
Olofsson, 070-3684511

Så söker du tjänsten

Skicka in din ansökan till annika@lemont.se senast 20240616. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Anställningsform enligt överenskommelse.
Lemont AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 juni 2024 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEMONT AB
är ett hållbart industriföretag med finansiell styrka och tillväxtambition. Vår vision är att vara en ledande, innovativ leverantör av service- och tjänster för en hållbar framtid. Vi vill kunna växa och anta ännu större utmaningar. Vår absolut viktigaste resurs är våra medarbetare. Lemont ingår i:
Inducore-koncernen
som är organiserade i tre affärsområden för att på så sätt skapa ett tydligt erbjudande för koncernens kunder. Affärsområdena är fordonspåbyggnader, systemlösningar och komponenttillverkning. Bolaget finns representerat på flera platser i Sverige och har även verksamhet i Kina och Polen samt samarbetspartners i ett antal länder. Inducore omsätter ca 2000 MSEK och har ca 880 personer anställda. Läs gärna mer på www.inducore.se