Hoppa till innehåll
Hymer Center logotyp

Mekaniker för husbilar sökes till vår toppmoderna anläggning i Lomma!

Publiceringsdatum
12 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi söker dig som är en tusenkonstnär, kanske skruvar du med bilen i garaget eller snickrar med huset eller har andra projekt på gång. Vi är övertygade om att du är vårt nya tillskott som Mekaniker för husbilar till vår anläggning i Lomma!

Känner du att du är redo att ta klivet vidare, att satsa på något nytt?

Vi erbjuder en unik chans till rätt person med heltidsanställning & fast månadslön med start omgående. En trygg arbetsplats & ett arbete hos ett företag med över 55 års erfarenhet. Vi fokuserar på din tidigare erfarenhet, vi är öppna för att utbilda efter behov utifrån din nuvarande kunskap & därmed ge dig möjligheten att lära dig allt om branschen.

Vem söker vi?
Vi tror på utveckling & ständigt lärande hos oss har du chansen att ta steget vidare mot att tidigare ha skruvat med bilar på din fritid eller fixat med renovering av hus, kök eller annat snickeri, till att nu vilja ta hand om och lära dig allt om husbilar/ husvagnar. Detta med inställningen är att detta yrke är något som du vill satsa på och bli duktig inom.

Vi söker dig som är genuint intresserad av fordon, finsnickeri/trä, ja allt man kan skruva eller fixa med, du får gärna vara självlärd. Du är ansvarstagande, känner dig själv som en tusenkonstnär, är stolt över din förmåga att vara kreativ och utföra arbeten med kvalité. Din personlighet värderas också högt & för att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service, är tekniskt intresserad och att du har inställningen att alltid se lösningar.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Noggrann & gillar ordning och reda
  • Dator- och systemvana
  • B-körkort
  • Fordonsutbildning
Hur ser din arbetsdag ut?
Vi börjar våra arbetsdagar med ett personalmöte där vi går igenom dagen och eventuella kundärenden. God teamkänsla är A och O för oss, och att hjälpa varandra genom arbetsdagen är vårt vinnande koncept.

Ditt arbete kommer att vara varierande men du kommer främst att arbeta med underhållsservice på husbilar (motor och chassi), uppstartsarbete samt montering av utrustning på fabriksnya & begagnade husbilar. Du kommer ha ett varierande arbete med allt från chassiunderhåll till att extra utrustning såsom solpaneler, markiser, AC mm till att utföra enklare reparationer av husbilarnas bodel & kaross.

Ditt arbete handlar om att göra allt för att överträffa våra kunders förväntningar, och alltid vara beredd att göra det lilla extra för att göra kunden utomordentligt nöjd.

Vi utbildar dig
Under 55 år har vi samlat på oss mycket erfarenhet och kommer därför internutbilda dig inom dina vanligaste arbetsuppgifter. Vi har stor möjlighet till detta både på plats i Lomma av dina medarbetare, men även på våra andra anläggningar i Sverige. Att vi finns på sju platser i Sverige och dagligen kommunicerar mellan orterna och lär av varandra, har gett oss den ledande positionen vi har idag. Viss utbildning är även placerad hos chassitillverkarna och husbilstillverkarna.

Vi på HYMER lever och verkar efter mottot att ha en: Omtanke om våra kunder-våra medarbetare, kollegor – och företaget.

Löpande rekryteringsprocess, hör av dig snarast!
Låter detta intressant så tveka inte med att skicka in ditt CV redan idag och gärna med ett personligt brev om varför just du skulle passa för tjänsten. Vi är nyfikna på dig och vad du gjort tidigare och varför du är rätt person för jobbet. Tjänsten ska tillsättas snarast, vilket gör att vi arbetar med löpande urval. Vi ser fram emot att få lära känna just dig!
Hymer Center logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juni 2024 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HYMER Center är Sveriges ledande
fullserviceleverantör av husbilar, och en av Sveriges största leverantörer av husbilar med 55 års erfarenhet. Med moderna verkstäder och Sveriges mest kompetenta medarbetare driver HYMER Center sju stycken helägda anläggningar. Vi finns på 6 platser i Sverige där vi erbjuder försäljning samt service för husbilar och husvagnar. Vi har en årsomsättning på över en halv miljard kronor och levererar idag husbilar från Erwin HYMER Group - världens största husbilskoncern. Idag har HYMER Center två anläggningar i Örebro, en i Ängelholm, en i Stockholm, en i Göteborg, en i Umeå samt en i Lomma. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt - chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag arbetar över 60 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige. Vi har stor respekt för den stora investering som en ny husbil innebär och våra kunder förväntar sig bästa möjliga service.

HYMER Center är ISO Certifierade i kvalitet och miljö.