Hoppa till innehåll

Oj vad Byggdagboken växer – ännu fler säljare sökes!

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Inledning

Här är tjänsten och företaget för dig som har stora ambitioner och är beredd att ta i för att vinna! Du får arbeta med en fantastisk produkt tillsammans med vinnarskallar till kollegor på ett nytt och fräscht företag. Kan det bli bättre?

Information om tjänsten

Byggdagboken grundades 2015 med en idé att förenkla projekthanteringen inom byggbranschen. Genom ett digitalt projekt verktyg är det enkelt för beställare och entreprenörer att på ett och samma ställe hantera funktioner som ÄTA, tidrapportering, dagbok och dokumentation. Oavsett om du använder dator, mobil eller surfplatta.
Kontoret är beläget i vackra Hälsingland och dina arbetstider är vardagar 8-17.
Nu söker Byggdagboken förstärkning säljteamet med nya, målmedvetna kollegor som vill vara med på resan framåt!

Vi erbjuder dig

Tänk dig att få en arbetsgivare som kommer gå all-in för att göra dig till den absoluta toppsäljaren, det enda som krävs är att du vill utvecklas. Ambitiösa, härliga och tävlingsinriktade kollegor skapar en otroligt härlig arbetsmiljö!  Vilken förmån!
Vill du så vill Byggdagboken! Här är en arbetsgivare som är mån om att deras personal ska lyckas och kunna nå sina egna mål, därför erbjuds du en individuell utbildningsplan beroende på dina tidigare erfarenheter och under hela din anställningstid får du kontinuerlig utbildning i försäljning och ledarskap.

Arbetsuppgifter

Byggdagboken är en modern och teknisk arbetsgivare, hela säljprocessen är digital vilket gör att du kan möta kunder över hela Sverige med hjälp av dator och telefon. Du prospekterar, bokar demovisningar med kunden och går på avslut. Du ansvarar för dina kunder på egen hand och om du stöter på frågor bollar du det med någon av dina  kollegor.

Vi söker dig som

Har stora drömmar och som är villig att göra jobbet för att nå dit. Personligheten är det viktigaste för att trivas och lyckas i rollen och du som söker bör vara en vinnarskalle, hålla hög aktivitet och vara en positiv person. Vi ser också att du som söker har erfarenhet av byggbranschen. 
Svenska i tal och skrift är också ett krav för tjänsten.

Övrigt

  • Stad: Ljusdal

  • Omfattning: Heltid

  • Anställningsform: Tillsvidare

  • Tillträde: augusti 2024 

  • Kontaktperson för rekryteringen: Ellen Lektorp, Sourcing Partner på Simplified, ellen.lektorp@simplifiedco.se

I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se