Hoppa till innehåll
AB Kronobergs Bilaffär logotyp

Transport/ Personbilssäljare för Opel, Peugeot och Citroën hos Kronobergs Bil i Ljungby

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en driven säljare som brinner för att skapa affärer och nya kundrelationer? Kronobergs Bil söker just nu transport/personbilssäljare för Opel, Opel Transportbil, Peugeot, Peugeot Transportbil och Citroën, Citroën Transportbil. Vi erbjuder dig ett spännande säljjobb med ett stort produktutbud i en organisation med starka framtidsutsikter.

Om rollen

Som säljare hos oss kommer du att arbeta med bilförsäljning till både företag och privatpersoner. Du ansvarar för hela säljprocessen, från första kontakt med kund till avslutad affär.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som älskar att skapa nya kundrelationer och känner hög tillfredsställelse i att uppfylla uppsatta mål. Du ska vara strukturerad, ha god servicekänsla och en stark vilja att lyckas i allt du gör. Du förutsätts kunna arbeta självständigt men förstår också värdet av att vara medlem i ett väl fungerande arbetsteam.

För att lyckas tror vi att du:
  • Är ödmjuk och prestigelös
  • Har lätt för att skapa nya kundrelationer
  • Har driv och är resultatfokuserad
  • Har en god administrativ förmåga
  • Har bra ordningssinne och god servicekänsla
Datorvana och B-körkort är ett krav. Erfarenhet av bilförsäljning är meriterande. Tjänsten avser heltid.

Vi erbjuder

Hos Kronobergs Bil får du ett gott arbetsklimat där du tillsammans med kollegor får vara med och utveckla verksamheten framåt. Genom högklassiga produkter, engagerad personal och hög kundservice skapar vi entusiasm för våra märken.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan till oss och bli en del av vårt engagerade team!

Ansökan: Mejla din ansökan till jobb@kronobergsbil.se märkt "Säljare Ljungby" senast 31/8-2024. Kontakta Håkan Fransson på hakan.fransson@kronobergsbil.se tel. 0470-719152 eller Kent Johansson kent.johansson@kronobergsbil.se tel. 0470-719118 om du har några frågor.

Urval kommer att göras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
AB Kronobergs Bilaffär logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kronobergs Bilaffär är ett företag som idag finns representerade på följande orter: Växjö, Ljungby och Älmhult. Dessutom ingår även Laholms Bilaffär i Laholm och Newman Bil i Hässleholm i samma Koncern. Kronobergs Bilaffär grundades 1946 och är ett familjeföretag med lång gedigen erfarenhet i bilbranschen. Vi erbjuder en trivsam familjär arbetsplats där vi alla hjälps åt. Vi gillar att ha kul på jobbet och brinner för att överträffa kundens förväntningar.