Hoppa till innehåll
Flexit Sverige AB logotyp

Resande säljare - flexit - region syd

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
SPÄNNANDE MÖJLIGHET MED OSS PÅ FLEXIT SVERIGE AB!

Flexit Sverige AB söker nu en engagerad och driven resande säljare. Är du en person som brinner för att skapa relationer och hjälpa kunder hitta rätt lösningar? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi är ett stabilt och tryggt familjeföretag som är en ledande aktör inom energieffektiva inneklimatlösningar för bostäder.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är en social och nyfiken person som gillar att träffa nya människor och bygga långsiktiga relationer. Du har kanske tidigare erfarenhet av försäljning eller kundservice, och du är strukturerad och målmedveten. Flexibilitet och en vilja att resa är viktigt i denna roll, och du uppskattar att arbeta i en dynamisk och trygg verksamhet där långsiktigt lärande är i fokus.

Om jobbet:

Som resande säljare hos Flexit kommer du att ha en viktig roll i att förstå och möta våra kunders behov. Du kommer att arbeta med att erbjuda de bästa lösningarna till bygghandeln och elbranschen. Arbetet innebär att du bokar och genomför kundbesök, följer upp kundrelationer, håller i utbildningar och hanterar administrativa uppgifter.

Du får stora möjligheter att påverka och utveckla vårt erbjudande, samt att bidra till företagets framgång.

Del av din vardag:
  • Utföra besök hos våra kunder och säkerställa goda kundrelationer.
  • Hålla inspirerande utbildningar och säljträning för våra återförsäljare och samarbetspartner.
  • Arbeta aktivt med att hitta och vinna nya kunder.
  • Hantera administrativa uppgifter som stödjer försäljningsarbetet.
  • Delta i och bidra till butiksaktiviteter, inklusive byggnation och ombyggnation av Flexits butikskoncept.
  • Genomföra sambesök med grossister och distributörer hos kunder.
  • Representera Flexit på mässor och butiksdemonstrationer.
VARFÖR FLEXIT?

Hos oss får du möjligheten att jobba i ett familjeföretag med god lönsamhet och uthållighet. Vi värdesätter varje medarbetares insats och strävar efter att skapa en inkluderande och stöttande arbetsmiljö. Är du redo för en spännande resa med oändliga möjligheter, där din insats gör skillnad? Då tycker vi att du ska bli en del av vår familjära och sociala kultur. Vi ser fram emot att få träffa dig!

START: Enligt överenskommelse.

PLATS: Du bor helst i Värnamo eller Växjö med omnejd, distriktet omfattar Skåne, Blekinge, Småland, Halland och delar av Östergötland

OMFATTNING: Heltid.

LÖN: Fast lön. Tjänstebil.

Om du är redo för en spännande utmaning och vill vara en del av vårt team, skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att välkomna dig till Flexit och arbeta tillsammans för att skapa ett bättre inneklimat för våra kunder.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ida Johansson på FSK PEOPLE.
Flexit Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Flexit är en av Nordens ledande leverantörer av energieffektiva inomhusklimatlösningar, med ca 300 anställda i Norge och Sverige. Vår kompetens och våra lösningar är speciellt utvecklade för att förbättra inomhusklimatet i bostäder, i ett krävande nordiskt klimat. För oss handlar det om att göra vardagen bättre för våra kunder. Genom att anstränga oss lite extra för att erbjuda kunskap och lösningar bidrar vi till ett hälsosammare inomhusklimat och ökad livskvalitet. Företaget befinner sig i en spännande fas där miljö, hållbarhet, skärpta energikrav, och digitalisering är viktiga i vårt utvecklingsarbete.

För mer information besök oss på: www.flexit.se