Hoppa till innehåll
AB Kronobergs Bilaffär logotyp

Vi söker en servicerådgivare till Växjö

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vill du jobba i en härlig arbetsmiljö och ha ett varierande arbete? Då har vi jobbet för dig!
Som servicerådgivare är du ansiktet utåt och en viktig länk mellan kund och verkstad. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder för service och reparationer samt hantera garantier. Vidare svarar du i telefon, tar emot och lämnar ut bilar samt tar fram prisuppgifter, upprättar offerter och hanterar försäkringsfrågor. Din dag kommer att vara varierande med många kundmöten i en stundtals tempofylld miljö, samt en del reservdelsförsäljning kan också förekomma.

Din profil
Vi söker dig som brinner för service med ett positivt och lösningsorienterat sätt. Du bör ha en god administrativ förmåga och behärska svenska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet från service och eller sälj är meriterande. Stor vikt läggs vid din personliga egenskaper B-körkort är ett krav.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast den 31/7-2024. Ansökan hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Din ansökan mejlar du till jobb@kronobergsbil.se

Vid frågor kontakta VD Håkan Fransson hakan.fransson@kronobergsbil.se Tel. 0470-719152.

Välkommen med din ansökan!
AB Kronobergs Bilaffär logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kronobergs Bilaffär är ett företag som idag finns representerade på följande orter: Växjö, Ljungby och Älmhult. Dessutom ingår även Laholms Bilaffär i Laholm och Newman Bil i Hässleholm i samma Koncern. Kronobergs Bilaffär grundades 1946 och är ett familjeföretag med lång gedigen erfarenhet i bilbranschen. Vi erbjuder en trivsam familjär arbetsplats där vi alla hjälps åt. Vi gillar att ha kul på jobbet och brinner för att överträffa kundens förväntningar.