Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Project Procurement Manager till vår internationella kund i Finspång

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Vill du vara med och leda inköpsarbetet i sälj- och leveransprojekt hos vår kund i Finspång? Vår kund söker nu en engagerad Project Procurement Manager (PPM) som brinner för att utveckla både sin egen roll och inköpsorganisationen som helhet. Inköpsavdelningen Project Procurement Management hos vår kund befinner sig i en spännande förändringsfas med ett ständigt växande ansvarsområde och ökande efterfrågan på deras insats. För att möta kundernas behov och fortsätta sträva mot att bli den bästa inköpsorganisationen, behöver de förstärka sitt team.
Tjänsten är förlagd på heltid med start i 26/8 t.om 25/7-2025. För rätt person finns det goda chanser till förlängning hos vår kund efter uppdragsperioden. Intervjuer kommer och ske under Augusti om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Om dig
Du har förmåga att agera som ambassadör för inköps fokusområden. Med din positiva attityd och goda samarbetsförmåga, värdesätter du att arbeta i team och bidrar till en dynamisk arbetsmiljö. Du har erfarenhet av att leda och självständigt driva arbete, till exempel som projektledare, och din tekniska erfarenhet från områden som konstruktion, applikation eller driftsättning är meriterande, men inget krav. Du är kommunikativ och affärsmässig, och du driver ditt arbete självständigt för att uppnå resultat. Dessutom har du flytande kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Krav för tjänsten
- Erfarenhet av att koordinera och leda inköpsaktiviteter.
- Förmåga att analysera tekniska och kommersiella villkor i projekt och fastslå en inköpsstrategi.
- Erfarenhet av att säkerställa att projektspecifika krav uppfylls i förhandlingar med leverantörer.
- Förmåga att säkerställa att köp görs korrekt, till överenskommet pris och ledtid.
- Erfarenhet av att bevaka, planera och driva aktiviteter för att säkerställa materialtillgänglighet enligt behov.

Meriterande
- Teknisk erfarenhet från konstruktion, applikation eller driftsättning.
- Erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö.
- Ytterligare språkkunskaper utöver engelska.

Kontaktuppgifter
Vid frågor gällande rekryteringsprocessen eller liknande vänligen kontakta ansvarig rekryterare via accsverige@adecco.se
Vid frågor gällande registrering eller ansökan vänligen kontakta info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.