Hoppa till innehåll
Toms Sverige AB logotyp

Säljare Dagligvaruhandeln till distrikt Östergötland

Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du en bakgrund inom dagligvaru- eller servicehandel? Motiveras du av att arbeta med ikoniska varumärken? Har du ett gott affärssinne och bryr dig om utveckling och vill arbeta i ett team med en god laganda? Vi söker en säljare som kan hålla många bollar i luften samtidigt. Har du sinne för bra affärer, en stark vilja och är resultatinriktad? Känner du igen dig? Ta chansen att bli vår nya kollega!

Arbetsuppgifter

Det dagliga arbetet kommer att ske på distriktet Östergötland med omnejd som har en väl inarbetad kundstock. Det praktiska arbetet innebär självständig planering och uppföljning av dina egna försäljningsinsatser och resurser och att besöka dagligvarubutiker på distriktet. Hos dagligvarubutikerna är uppgiften att göra våra produkter lättillgängliga för konsumenterna, följa upp på kampanjer och skapa lönsamhet för både Toms och butik samt se till att butiken har rätt sortiment från Toms i sin konfektyravdelning.

Du kan förvänta dig att dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Planering och besök av butikerna i distriktet.
  • Uppnå de mål som satts upp för distriktet.
  • Implementera Perfect Store i din vardag.
  • Deltaga och medverka vid konferenser och säljmöten såväl fysiskt som digitalt
Kvalifikationer vi söker:
Du är en lagspelare med mod och en positiv energi och viljan att vinna. Du förväntas arbeta självständigt och kunna behålla överblicken i en hektisk vardag. Du har en god affärsförståelse, motivation och engagemang, vilket bidrar till en positiv och konstruktiv arbetsmiljö. Du är ansvarsfull och bra på att planera din tid och dina uppgifter för att säkerställa att uppsatta mål, budgetar och att deadlines hålls. Vi arbetar i ett högt tempo, så du måste vara anpassningsbar och bra på att prioritera. Du är kvalitetsmedveten, har öga för detaljer och kan följa dina uppgifter ända till slutet.

En fantastisk arbetsplats
Hos TOMS har vi en stark vinnarkultur med fokus på resultat utan att kompromissa med en god dialog. Vi har en bra laganda i teamet, där vi sätter en ära i att vara tillmötesgående och hjälpsamma. Vår ambition är att du ska komma till ett familjärt företag där vi även lägger stor vikt i att du skall trivas och ha kul på jobbet. Vi är måna om våra anställdas hälsa och att man har en bra balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och möjlighet att träna en timme i veckan.

Toms säljkår består av 15 säljare, fördelat på 3 team (Norr, Väst och Öst). Varje team har en Teamledare, tjänsten ingår i Team Öst.

Oavsett om du gillar Ferrari, Pingvinstänger, Anthon Berg eller något helt annat i vårt sortiment ser vi fram emot att höra från dig.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sales Manager Jan Johansson på: jajo@tomsgroup.com. Skicka din ansökan och CV till oss via länken nedan. Vi inbjuder löpande till intervjuer och tillsätter tjänsten när rätt kandidat är hittad, så ansök redan idag.

Sista ansökningsdag är den 20 september 2024.
Toms Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren