Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Industriarbete i Linghem - Sök idag!

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker engagerade och arbetsvilliga personer för industriarbete i Linghem. Vår kund behöver utöka teamet med både längre och kortare anställningar, och erbjuder en stimulerande arbetsmiljö för dig som är intresserad av industrin.

Information om uppdraget:

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som trivs inom industrin. Vi på StudentConsulting söker dig som har intresse och/eller erfarenhet inom industri för industriarbete dagtid hos ett av våra kundföretag med placeringsort i Linghem, Linköpings kommun.

Vi söker 2 personer på heltid under en längre uppdragsperiod (ca 6 månader) med goda möjligheter för övertag till kunden efter 6 månader, samt 2 personer på heltid för en kortare uppdragsperiod (1-3 månader). Uppdraget har uppstart 5:e augusti.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att hänga upp produkter/föremål på ställningar för att sedan skicka de vidare till blästring och/eller lackering, packning av produkter som ska skickas iväg till kund samt övrigt förfallande industriarbete. Du som arbetar den kortare perioden kommer främst stötta upp med enklare arbetsuppgifter. Vissa arbetsuppgifter kan eventuellt kännas lite monotona så vi ser gärna att man ser positivt på detta och kan hålla ett bra arbetstempo!

Detta söker vi:

Du som söker bör vara intresserad och nyfiken på arbete inom industrisektorn, det finns inget krav på erfarenhet av liknande arbete men det är meriterande. För att ta dig an utmaningen som industriarbetare är det väsentligt att du motiveras av fysiskt krävande arbete och är en god lagspelare där du har lätt till samarbete. Du är även praktiskt lagd med positiv inställning och hög arbetsmoral.

För att passa i rollen krävs att du förstår vikten av att vara strukturerad, att hålla tider och deadlines samt att du har har en vilja att göra ett gott arbete åt företaget du är hos. I övrigt är det positivt om du är ansvarstagande och flexibel som person.

Är det dig som vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Sökord: heltidsjobb, Linköping, industriarbete

Sökord: heltidsjobb, Linköping, industriarbete
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com