Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Fälgmontör sökes till kund i Norrköping

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en fysisk person som trivs med monotona arbetsuppgifter i högt tempo? Har du vana av att köra truck och travers och vill jobba 2-skift. Då vill vi veta mer om dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en montör för ett uppdrag hos vår kund i Norrköping under perioden augusti till december. Uppdraget går ut på att hantera bussfälgar och borsta bort lös smuts, köra fälgarna i en fälgtvätt och därefter sortera dem efter skick med hjälp av en travers. Du kommer att arbeta i grupp i högt tempo och behöver kunna hantera att det ibland sker snabba förändringar. Arbetet är väldigt monotont och passar därför dig som tycker om att ha koll på hur dina arbetsdagar kommer se ut. Tjänsten är perfekt för dig som inte är rädd för att ta i och som trivs bra med att arbeta med händerna. Arbetsgruppen som du arbetar i kommer att cirkulera en del mellan stationer men inte du, du kommer att ha en fast station där du alltid arbetar.

Trots att arbetet är väldigt monotont krävs även en hög grad av noggrannhet för att kunna göra korrekta bedömningar kring fälgarnas skick. I arbetet förekommer även en viss grad truckkörning så du behöver ha truckkort, körvana och ett högt säkerhetstänk.

Arbetet är på heltid, 2-skift och de olika passen är antingen dagtid 06-15:30 eller kväll 15:30-23.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är arbetsvillig, engagerad och inte rädd för att ta i och jobba med kroppen. Du trivs bra med monotona arbetsuppgifter och kan hantera ett högt tempo och snabba förändringar i det dagliga arbetet. Du har huvudet på skaft och ett öga för detaljer för att kunna bedöma fälgarnas skick för sortering. Du hanterar även svenska mycket väl i tal och skrift.

Krav för tjänsten:
- Truckkort (framförallt låglyftare & motviktstruck)
- Tillgänglig för arbete på heltid hela perioden augusti-december
- God fysik
- Körkort B (meriterande)
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift


Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: montör, fälgmontör, industri

Sökord: montör, fälgmontör, industri
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com